ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Αυτή η iconic ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους

Η... μάσκα επιστρέφει!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το ''Scream'' είναι ένα franchise που το ξέρεις ακόμα κι αν δεν το ξέρεις! Η θρυλική μάσκα του Ghostface, εμπνευσμένη από τον πίνακα ''The Scream'' του Edward Munch, έχει γίνει πια συνώνυμη με τις ταινίες τρόμου, μιας και στα '90s και '00s κυκλοφόρησαν τέσσερις ταινίες που σάρωσαν στους κινηματογράφους. 

Η πρώτη κυκλοφόρησε το 1996 με πρωταγωνιστές τη Neve Campbell, την Courteney Cox, τη Drew Barrymore και τον David Arquette και ακολουθούσε την Sydney που γίνεται στόχος ενός μασκοφόρου. Ξεχώρισε γιατί συνδυάζει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ταινίας τρόμου, με black χιούμορ και έφερε έσοδα που ξεπερνούσαν τα $170 εκατομμύρια στο box office έναντι των $15 εκατομμυρίων που ήταν το budget. Ακολούθησαν τρεις ακόμα, το 1997, το 2000 και το 2011, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. 

Κάνε throwback, βλέποντας το τρέιλερ της πρώτης ταινίας. 

Τώρα, η iconic σειρά ταινιών πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους ανανεωμένη, με σκηνοθέτες τους Matthew Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett (της ταινίας ''Ready or Not''). Παρόλο που τίποτα άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για τη νέα εκδοχή της ταινίας, το ''Scream'' είναι η δεύτερη all time classic ταινία τρόμου που πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, μετά το ''Texas Chainsaw Massacre''. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
scream  |  ταινία  |  σινεμά  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση