ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: houndstooth παντελόνι, tank top και kitty heels
 

Αυτές οι σειρές μας αποχαιρετούν το 2020

Επικές σειρές φτάνουν στο τέλος τους

Μαρία Στυλιανού

Πως νιώθεις όταν μια αγαπημένη σου σειρά τελειώνει; Ενθουσιασμό γιατί φτάνεις το τέλος θλίψη γιατί σου κράτησε συντροφιά για τόσο καιρό και παράλληλα ανακούφιση αφού τώρα μπορείς να δεις άλλες σειρές που ήθελες και δεν το έκανες λόγω χρόνου.

Άλλες πάλι νιώθεις εξοργισμένος, «βλέπε Game of Thrones» που το περιμέναμε τόσες season για να τελειώσει βιάστηκα και χωρίς κανένα νόημα. Είναι περίεργο να τελειώνει μια σειρά που παρακολουθείς για πολλά χρόνια, φέτος μας αποχαιρετούν σειρές η οποίες παίζονταν για 10 – 15 χρόνια. Μας αποχαιρετούν και κάποιες άλλες οι οποίες θέλαμε να συνεχίσουν, μετά και την 3η season αφού το Netflix προτιμάει να κρατάει τις περισσότερες σειρές του μόνο για 3 κύκλους.

13 Reasons Why
H σειρά του Netflix τελειώνει το καλοκαίρι συγκεκριμένα τον Αύγουστο με 13 επεισόδια. Η τέταρτη και τελευταία season θα κλείσει μια ιστορία η οποία δίχασε αρκετό κόσμο αφού η θεματολογία της σειράς είχε να κάνει με εφηβικές αυτοκτονίες, bullying και κατάθλιψη.

Τhe 100
H έβδομη θα είναι και η τελευταία season της σειράς η οποία βασίζεται στην σειρά βιβλίων της Kass Morgan. Πρόκειται για μία σειρά για μια δυστοπία, ένα δράμα φαντασίας.

Arrow
Ο ναι, το Arrow τελείωσε μετά από 8 ολόκληρες season. Μια σειρά που αν και απρόσμενα κέρδισε το κοινό χωρίς να πρωταγωνιστείς σε αυτήν ένας super ήρωας της DC αλλά ένας φαινομενικά «δευτεροκλασάτο» υπερήρωα. Και όμως κόντρα σε όλα τα προγνωστικά η σειρά αγαπήθηκε από πολλούς και τελικά απέκτησε και το δικό της Universe.

BoJack Horseman
H animated σειρά του Netflix μετά από 6 season κλείνει τον κύκλο της και εμείς λυπόμαστε. Από τις λίγες πρωτότυπες σειρές του Netflix η οποία κάθε χρόνο γινόταν όλο και καλύτερη.

Criminal Minds
Απίστευτο και όμως αληθινό. Στις 19 Φεβρουαρίου θα παρακολουθήσουμε την τελευταία εξιχνίαση εγκλήματος μετά από 15 ολόκληρες season.

Empire
H hip-hop σαπουνόπερα τελειώνει την άνοιξη με την προβολή της 6 season. Πάντως στην «πιάτσα» κυκλοφορεί ότι o Lucious Lyon τον οποίο υποδύεται ο Terrence Howard επιστρέφει.

Glow
To Glow και το γυναικείο wrestling ολοκληρώνονται το καλοκαίρι στο Netflix με την 4η και τελευταία season. Αντίο για πάντα 80s fashion.

The Good Place
Ρε παιδιά πάει και το «The Good Place» μετά από 4 season στην μετά θάνατον ζωή, πολύ χιούμορ και παράδεισο με κόλαση μαζί θα πούμε RIP.

How to get away with murder
Μια ακόμα εκπληκτική σειρά τελειώνει μετά από 6 season. Στις 2 Απριλίου λοιπόν ετοιμαστείτε γιατί επιστέφει για τελευταία φορά το καλύτερο νομικό θρίλερ της τηλεόρασης.

Lucifer
My Lucifer is lonely… Ξεκίνησε στο Fox, κατέληξε στο Netflix και 5 season μετά ο καλύτερος Διάβολος που έχουμε δει φτάνει στο τέλος του.

Modern Family
11 seasons μια τρελή και αγαπημένη οικογένεια. Από τις πλέον κλασσικές σειρές την οποία προσπαθήσαμε να διασκευάσουμε και στην Ελλάδα με, κχμ κχμ αποτυχία. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Supernatural
Αρχικά ολοκληρώθηκε στις 5 season. O κόσμος την λάτρεψε και έτσι την έδωσε ζωή για άλλες 10 season. Μετά λοιπόν από συνολικά 15 season η σειρά κάνει τον κύκλο της και ολοκληρώνεται τον Μάιο.

Vikings
Κλάψτε και εσείς μαζί μου που τελειώνει το έπος των Vikings μετά από 6 season. Χαμογελάστε μαζί μου διότι το Netflix ανακοίνωσε μια spinoff σειρά το «Vikings: Valhalla»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση

X