ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Αυτή είναι η top δεκάδα του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Ενδιαφέρουσες ταινίες με μπόλικη δράση και μια ανθρώπινη ιστορία σαν νέες αφίξεις στο Netflix. Πέραν αυτών όμως, αγαπημένες σειρές όπως το ''Lupin'' και το ''Lucifer'' βρίσκονται σταθερά στις επιλογές, η ''Elite'' επέστρεψε δυναμικά με την 4η σεζόν κατ' ευθείαν στην κορυφή και μια ταινία animation συμπληρώνει τις δέκα πρώτες θέσεις.  

1.Elite

Τρεις μαθητές της μεσαίας τάξης μπαίνουν σε ένα ιδιωτικό σχολείο στην Ισπανία. Οι συγκρούσεις μεταξύ αυτών και των ευκατάστατων μαθητών είναι πολλές, και τελικά οδηγούν σε φόνο. 

2. Fatherhood 

Ένας νέος πατέρας που έμεινε χήρος, γεμάτος αμφιβολίες, φόβους και πόνο, πρέπει να διαχειριστεί την ανατροφή της κόρης του ολομόναχος. Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

3. Lupin

H δίψα του Assane για εκδίκηση εξακολουθεί να υπάρχει, πάντα με στόχο τον Hubert Pellegrini. Στριμωγμένος όμως πλέον, πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτεί ένα νέο σχέδιο παρόλο που αυτό μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την ίδια του την ζωή.

4. Lucifer

Στο δεύτερο μισό της πέμπτης σεζόν ο ίδιος ο Θεός έρχεται στη Γη, μυστικά έρχονται στο φως και πολλά θα θυσιαστούν. Με λίγα λόγια, η αγαπημένη σειρά φτάνει σε αποκορύφωμα μιας και η επόμενη, έκτη σεζόν, θα ολοκληρώσει την ιστορία.

5. Wish Dragon

Ο Din είναι αποφασισμένος να συναντήσει ξανά τον παιδικό του φίλο όταν ανακαλύπτει έναν δράκο που πραγματοποιεί ευχές. Αυτός στην πορεία του δείχνει την μαγεία των διάφορων πιθανοτήτων. 

6. Baywatch

Στην παραλία Emerald Bay ο Mitch Buchannon και η ελίτ ομάδα ναυαγοσωστών προστατεύουν τους λουόμενους και τις παραλίες. Αυτό το καλοκαίρι είναι λίγο διαφορετικό αφού δύο νέοι ασκούμενοι εντάσσονται στο πρόγραμμα μαζί με έναν πρώην κολυμβητή των Ολυμπιακών, τον ίδιο καιρό που ένα νέο ναρκωτικό αρχίζει να κυκλοφορείσ την περιοχή. 

7. Sweet Tooth

Δέκα χρόνια πριν, προκλήθηκε το απόλυτο χάος χάρη στο λεγόμενο ''Great Crumble''. Μετά απ' αυτό άρχισαν να εμφανίζονται μυστηριώδη μωρά - υβρίδια, γεννημένα μισά άνθρωποι και μισά ζώα. Δέκα χρόνια μετά, ο Gus ζει πλέον απομονωμένος σε ένα σπίτι στο δάσος και συναντά έναν μοναχικό ταξιδιώτη, τον Jepperd. Μαζί ξεκινούν μια επική περιπέτεια σε ό,τι απέμεινε από την Αμερική, αναζητώντας απαντήσεις για την προέλευση του Gus και το παρελθόν του Jepperd.

8. Katla

Στην Σκανδιναβική σειρά, η καταστροφική έκρηξη του ηφαιστείου Katla φαίρνει τα πάνω κάτω σε μια κοντινή κοινότητα, όσο διάφορα μυστήρια ξεπροβάλλουν από τον πάγο.

9. Security

Όταν μια νεαρή γυναίκα δέχεται επίθεση σε μια παραθαλάσσια πόλη, ένας ειδικός στην ασφάλεια και η οικογένειά του μπλέκονται σε μια επικίνδυνη θύελλα μυστικών και ψεμάτων. 

10. XXX: Return of Xander Cage

Ο Xander Cage επιστρέφει από την εξορία που έβαλε ο ίδιος στον εαυτό του για να βοηθήσει την CIA να πάρει στα χέρια της το Κουτί της Πανδώρας, ένα μηχάνημα που μπορεί να μετατρέψει δορυφόρους σε πολεμικά όπλα. 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση