ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

5 υπέροχες φωτογραφίες της Κύπρου που πρέπει να δεις

Η φύση αλλά και οι πόλεις χαρίζουν μοναδικές εικόνες

newsroom must

Τις τελευταίες εβδομάδες η Κύπρος είχε ξανά την τιμητική της. Τα χιόνια στο Τρόοδος αλλά και σε χωριά σε χαμηλότερο υψόμετρο, οι βροχές, οι αντιθέσεις τον χειμώνα με σκηνικά άλλων εποχών και βραδινές βόλτες στην πόλη συνέθεσαν μαγευτικές φωτογραφίες από κάθε άκρη της Κύπρου. 

Τώρα που ο καιρός είναι ξεκάθαρα χειμερινός, με τις βροχές και το χαλάζι να έρχονται απρόσμενα, μπορεί να ''αναγκαστείς'' να μείνεις σπίτι. Μπορούμε όμως να θαυμάσουμε τις ομορφιές του νησιού τον χειμώνα και, αν το επιτρέψει ο καιρός, να κάνουμε μια μονοήμερη εκδρομή σε ένα αντίστοιχο τοπίο και να λατρέψουμε ξανά την εποχή που διανύουμε μέχρι να έρθει ξανά το καλοκαίρι.  

Τίποτα δεν μπορεί να σου προσφέρει περισσότερη γαλήνη από ένα ηλιοβασίλεμα, έχοντας σαν θέα πράσινο, βουνά και σκηνικό από ένα χωριό. Αυτό αποδεικνύεται σε όλο του το μεγαλείο στην πιο πάνω φωτογραφία από τα Πέρα Ορεινής. (φωτογραφία: @rafaellos_markitanis)


Η νύχτα είναι μεγαλύτερη και προσφέρει περισσότερες ώρες για εντυπωσιακές νυχτερινές λήψεις. Όταν στο παιχνίδι περιλαμβάνεται και ένα drone τότε σίγουρα η φωτογραφία ανεβαίνει ένα επίπεδο. Για παράδειγμα, η ηρεμία των χρωμάτων από την φωτογραφία της Πάφου, ταυτόχρονα σε ηρεμεί και σε μαγεύει. (φωτογραφία: @mr_droner_cy)

Το κέντρο της Λευκωσίας και η Παλιά Πόλη είναι σημεία που, θεωρητικά, γνωρίζουμε πολύ καλά. Κι όμως κάθε φορά που ''ψάχνεις'' ανακαλύπτεις τις πιο ενδιαφέρουσες γωνιές που μπορεί να είναι τα πιο καθημερινά πράγματα όπως μια βόλτα μπροστά από μια εκκλησία. (φωτογραφία: @karpis_cy)

Υπάρχουν επίσης και οι φωτογραφίες που σε κερδίζουν γιατί δεν περίμενες να τις δεις στο Instagram τη δεδομένη στιγμή. Οι παραλίες της Κύπρου μπορεί να μην είναι πρώτες στις προτιμήσεις μας κατά τους χειμερινούς μήνες, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μας γεμίζουν με τα συναισθήματα που συνοδεύουν το καλοκαίρι. (φωτογραφία: @gaby.michael)

Φυσικά το Τρόοδος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χειμώνα. Δεν μας πειράζει, και με λίγη... φαντασία ούτε πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πρωτότυπο κάδρο για να το αγαπήσουμε ξανά από την αρχή. (φωτογραφία: @alexpantela)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση