ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Οι 10 δημοφιλέστερες παραγωγές του κυπριακού Netflix

Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα;

Ενδιαφέρουσες προτάσεις για σειρές και ταινίες από όλη την Ευρώπη και την Αμερική και ένα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για μια εξαφάνιση, συνθέτουν τη δεκάδα με τις δημοφιλέστερες παραγωγές στο Κυπριακό Netflix. Εκτός αυτών, το ''Bridgerton'' και το ''Lupin'' συνεχίζουν ακάθεκτα να βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του κόσμου.

1.Squared Love

Ένας επώνυμος δημοσιογράφος και αναγνωρισμένος γυναικάς ξεκινά να αναθεωρεί τις επιλογές της ζωής του όταν αρχίζει να ερωτεύεται ένα μυστηριώδες μοντέλο με διπλή ζωή. 

2. To All The Boys: Always and Forever

Στο τελευταίο έτος του λυκείου, η Lara Jean επιστρέφει από οικογενειακό ταξίδι στην Κορέα και αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον, με ή χωρίς τον Peter. 

3. News of the World

Ένας βετεράνος του εμφύλιου πολέμου κάνει μια επικίνδυνη διαδρομή διασχίζοντας το Τέξας για να πάρει ένα ορφανό κορίτσι σε ένα νέο σπίτι. 

4. Firefly Lane

Η ιστορία της Tully και της Kate, φίλες από το σχολείο μέχρι τα 40 τους. Η Kate είναι εσωστρεφής, ενώ η Tully είναι το πιο cool κορίτσι του σχολείου. Η σχέση τους περνά απ' όλα τα σημαντικά στάδια της ζωής τους, οδηγώντας σε μια τραγωδία. 

5. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Το διαβόητο Cecil Hotel που έγινε ευρύτερα γνωστό όταν η επισκέπτρια, Elisa Lam, εξαφανίζεται. Ένα ντοκιμαντέρ από τους δημιουργούς του ''The Ted Bundy Tapes'', είναι μια διαδρομή στα πιο σκοτεινά εγκλήματα. 

6. Red Dot

Ένα ζευγάρι σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουν τον γάμο τους πριν τον ερχομό του παιδιού τους, αποφασίζει να πάει ένα ski trip. Μια κόκκινη κουκίδα εμφανίζεται ξαφνικά στην τέντα τους, και οι δυο τους βρίσκονται στο στόχαστρο ανελέητων δολοφόνων. 

7. The Sinner

Στην τρίτη σεζόν, ο Harry Ambrose καλείται να ερευνήσει ένα θανατηφόρο δυστήχημα στη Νέα Υόρκη, μέχρι που ανακαλύπτει ένα πολύ μεγαλύτερο έγκλημα, και μια ανατριχιαστική υπόθεση από πίσω.

8. Bridgerton

Η Lady Whistledown είναι μια μυστηριώδης συγγραφέας ενός ''κίτρινου'' ενημερωτικού δελτίου που για χρόνια κρατούσε συντροφιά στον κόσμο κατά τις περιόδους με κοινωνικά events. Τώρα, επιστρέφει δρυμήτερη, και δεν θα κρύψει τίποτα, ούτε καν τα ονόματα των εμπλεκομένων. Χλιδή, πάθη, προδοσίες με φόντο την περίοδο της Αντιβασιλείας στη Μεγάλη Βρετανία, μέσα από τα μάτια της ισχυρής οικογένειας Bridgerton.

9. Capitani

Σε ένα χωριό στο Λουξεμβούργο όπου όλοι κρατούν μυστικά, ένας αστυνομικός ερευνητής αναλαμβάνει την υπόθεση του μυστήριου θανάτου ενός 15χρονου κοριτσιού.

10. Lupin

Μια κωμική σειρά περιπέτειας που ακολουθεί τον επαγγελματία ληστή Assane Dip. Όταν ο πατέρας του κατηγορείται για μια ληστεία ενός πανάκριβου διαμαντένιου περιδέραιου από τον πλούσιο Hubert Pellegrini, βάζει τέλος στη ζωή του. Μετά από 25 χρόνια, ο Diop ξεκινά να εκδικηθεί την οικογένεια Pellegrini.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση