ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

4+1 μυστικά που δεν ήξερες για τον Harry Potter και τις ταινίες του

Την ταινία που συγκλόνισε μικρούς και μεγάλους.

Ο αγαπημένος μας Harry Potter είναι κυριολεκτικά ένα παγκόσμιο φαινόμενο και ποτέ κανένας δεν έχει πει πως είναι βαρετός. Μπορεί να έχεις διαβάσει τα βιβλία ή να έχεις δει τις ταινίες ή και τα δύο. Σημασία έχει πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο τον λατρεύουν μέχρι και σήμερα. Αν λοιπόν είσαι fan τότε βάζουμε στοίχημα ότι δεν ξέρεις τα παρακάτω:

Η J.K. Rowling έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον Harry και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου. Φυσικά αυτό δεν είναι το μόνο που μοιράζεται για τον χαρακτήρα της η διάσημη συγγραφέας καθώς όπως έχει πει αρκετές φορές η ίδια, η Ερμιόνη μοιάζει με εκείνη σε μικρότερη ηλικία. Επιπλέον, το αγαπημένο της κατοικίδιο είναι η βίδρα της που στη πραγματικότητα είναι ο Patronus της Ερμιόνης. Τέλος στη Rowling αρέσουν οι καραμέλες λεμονιού όπως φυσικά και στον Dumbledore.

 Η μητέρα της Rowling πέθανε το 1990, ενώ η ίδια πέρασε μια περίοδο σοβαρής κατάθλιψης. Προκειμένου να παρουσιάσει την εμπειρία της παρουσίασε τους Dementors ή αλλιώς Παράφρονες του Harry δηλαδή τα πλάσματα εκείνα που γεμίζουν από τον φόβο των ανθρώπων.

Προκειμένου ο Alan Sidney Patrick Rickman να καταλάβει καλύτερα τις ανάγκες του ρόλου και γιατί ο Σνειπ μισεί τόσο πολύ τον James μίλησε με την ίδια τη συγγραφέα ώστε να του εξηγήσει πόσο ερωτευμένος ήταν με τη Λίλυ αλλά και τι αντίκτυπο έχει αυτό στη ζωή του Χάρι. Ο αγαπημένος Alan έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιανουαρίου 2016 από καρκίνο.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων το αγαπημένο χαμστερ της Emma πέθανε και για αυτό τον λόγο έφτιαξαν ένα μικρό φέρετρο με βελούδινη επένδυση ώστε να το θάψουν.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Daniel Radcliffe άλλαξε περίπου 80 ραβδιά και αυτό γιατί τα έκανε μπαγκέτες παίζοντας drums σε διάφορες επιφάνειες καταστρέφοντας το χρώμα. Και ενώ η ομάδα έπρεπε να φτιάξει μόνο 6 ραβδιά στον κάθε χαρακτήρα μόλις το έμαθε ο Daniel ένιωσε πολύ άσχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση