ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

3 δραστηριότητες για να κάνετε με τα παιδιά σας για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Δείτε πιο κάτω τι προτείνουμε

Μαρία Σάββα

Ο εορτασμός της Παγκόσμια Ημέρας του Παιδιού η οποία είναι σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου, επικεντρώνεται στη σημασία των παιδιών στη ζωή μας και, ταυτόχρονα, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ορισμένα παιδιά καθημερινά.

Ο απώτερος στόχος είναι η βελτίωση της ζωής των παιδιών επενδύοντας στο μέλλον τους, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Μια Παγκόσμια ημέρα για τα παιδιά είναι επίσης η ιδανική στιγμή για τους συνήθως πολυάσχολους γονείς να επιβραδύνουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν μαζί νέες αναμνήσεις. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τρεις διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού φέτος.

Βόλτα με το ποδήλατο

Μια από τις καλύτερες δραστηριότητες για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που μπορείτε να κάνετε φέτος είναι αν έχετε ποδήλατά να κάνετε μια μεγάλη, ευχάριστη βόλτα στη γειτονιά σας ή σε ένα τοπικό πάρκο.

Ζαχαροπλαστική

Μετατρέψτε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού σε εθνική ημέρα της κουζίνας! Περάστε χρόνο με τα παιδιά σας φτιάχνοντας cupcakes και διακοσμώντας τα.

Διοργανώστε ένα movie night

Ολοκληρώστε την ιδιαίτερη μέρα τους με μια βραδιά «κινηματογράφου» με υπνόσακους στο σαλόνι, λιχουδιές και φυσικά την προβολή της αγαπημένης τους ταινίας.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση