ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Οι εμφανίσεις που λατρέψαμε από τον τελικό της Eurovision

Οι fun, μελωδικές, αγαπημένες μας εμφανίσεις.

newsroom must

Ολοκληρώθηκε αισίως ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και το μόνο σίγουρο ήταν πως η τελική κατάταξη ήταν γεμάτη ανατροπές. Η Κύπρος κατέκτησε την 16η θέση, η Ελλάδα την 10η και νικήτρια χώρα ήταν η Ιταλία, με τα φαβορί Ελβετία - Γαλλία - Μάλτα να έρχονται 3η, 2η και 7η αντίστοιχα. Ασχέτως αποτελέσματος όμως, επιλέξαμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις, που σίγουρα θα έχουμε στο repeat για αρκετό καιρό ακόμα είτε στο Spotify, είτε στο YouTube, εννοώντας πως σε κάποιες μας κέρδισε το τραγούδι και σε άλλες το σύνολο. 

Γαλλία, Barbara Parvi - ''Voila'': Απλό, όμορφο, αυθεντικά γαλλικό τραγούδι και η Parvi με την υπέροχη φωνή της, έκαναν την συνήθως παραγκωνισμένη Γαλλία να λάμψει. 

Μάλτα, Destiny - ''Je Me Casse''Χορευτικό, ξεσηκωτικό, fun, το ''Je Me Casse'' σίγουρα μπορεί να συμπεριληφθεί στα καλοκαιρινά playlist μας. Βοηθά και ο catchy τίτλος. 

Ελβετία, Gjon's Tears - ''Tout l'Univers'': Από τα τραγούδια που σε κερδίζει η φωνή του καλλιτέχνη, αλλά σε συνδυασμό με την μουσική γίνεται ένα υπέροχο σύνολο. 

Κύπρος, Έλενα Τσαγκρινού - ''El Diablo'': Κάτι η απλή αλλά εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, κάτι ο ρυθμός, σίγουρα η φετινή συμμετοχή μας δεν θα ξεχαστεί. 

Λιθουανία, The Roop - ''Discoteque'': Ένα ακόμα τραγούδι κομμένο και ραμμένο για καλοκαιρινά playlists αλλά και μια εμφάνιση αρκετά απολαυστική για να μείνει για καιρό στις πρώτες σου επιλογές. 

Ουκρανία, Go_A - ''Shum'': Ένα ασυνήθιστο τραγούδι που μπλέκει την ηλεκτρονική μουσική με την Ουκρανική folk, κατάφερε να μας κερδίσει παρόλο που δεν καταλαβαίνουμε τους στίχους.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση