ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: joggers, μακρυμάνικο κορμάκι και άρβυλα
 

10 ενδιαφέρουσες ιδέες για ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο

10 προτάσεις για ένα fun ΣΚ

Όσο ο κλοιός σφίγγει και τα μέτρα περιορίζουν την ψυχαγωγία μας στο ελάχιστο ο πολιτισμός βρίσκει τρόπο και τρυπώνει στο σαλόνι μας μέσα από τις οθόνες. Συναυλίες, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, Συναυλίες, Stand Up Comedies δίνουν νόημα στο Σαββατοκύριακο μας.

ΘΕΑΤΡΟ

«Με τη Σιωπή » του Αλεχάντρο Κασόνα

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Λεμπέση, κατόπιν μεγάλης επιτυχίας , παρουσιάζουν ξανά ,σε online streaming,από την πλατφόρμα του viva.gr, την βραβευμένη θεατρική παράσταση « Με τη Σιωπή » του Αλεχάντρο Κασόνα, που χάρισε στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου το πρώτο Βραβείο γυναικείας ερμηνείας στα βραβεία Αθηνοράματος και στον Προμηθέα Αλειφερόπουλο την πρώτη του υποψηγιότητα ως Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού. Η παράσταση, που ενθουσίασε το κοινό και υμνήθηκε από τους κριτικούς, παίχτηκε για δύο χρόνια στο θέατρο Βεάκη (2006 – 2008 ) αλλά και στην Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη και ήταν κάθε μέρα sold out.

Το έργο του Αλεχάντρο Κασόνα «Με τη Σιωπή », διαδραματίζεται στο σπίτι που το λένε «τα εφτά μπαλκόνια », αρχοντικό πλούσιων κτηματιών. Είναι ένα μεταφυσικό παραμύθι, με πρωταγωνίστρια την ανύπαντρη Ελισέα, που περιμένει τον αρραβωνιαστικό της να γυρίσει από την Αμερική και που ζει περισσότερο στο μαγικό δωμάτιο της φαντασίας της παρά στην πραγματικότητα, αφήνοντας τον ρεαλιστικό χρόνο να περνάει μένοντας στο παρελθόν. Σε αυτό της το ταξίδι παρέα θα της κάνει ένα αυτιστικό παιδί, ο ανιψιός της. Το έργο σπάει τα όρια της στενής πραγματικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το εξωπραγματικό , μιλάει για την διαφορετικότητα, τη σημασία των λέξεων και των εννοιών για έναν άλλο κόσμο, που κατακλύζεται από σιωπές αλλά και ήχους.

Ιnfo
Σάββατο 23 Ιανουαρίου: 24 ώρες ανοιχτή η πλατφόρμα για προβολή της παράστασης
Κυριακή 24 Ιανουαρίου: 20.00 με 01.00
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου : 0.00 με 01.00
Εισιτήριο €10
Προπώληση Εδώ 

Δείτε περισσότερα στο Wiz-Guide.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ατζέντα  |  weekend  |  θέατρο  |  wiz guide  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση