ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Apollo 11: Η νέα ταινία με την Johansson και Tatum

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Fly Me to the Moon».

Μαρία Καραμάνου

Η επερχόμενη ρομαντική κωμωδία «Fly Me to the Moon» φαίνεται να προσφέρει έναν φρέσκο και αναζωογονητικό συνδυασμό ρομαντισμού και χιούμορ, αφήνοντας τους θεατές να ταξιδέψουν πίσω στη δεκαετία του '60 κατά τη διάρκεια της ιστορικής αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη.

Η Scarlett Johansson ενσαρκώνει την ξεχωριστή προσωπικότητα της Kelly Jones, μιας επαγγελματία σύμβουλου μάρκετινγκ με ακαταμάχητο χάρισμα και ενέργεια, η οποία φέρνει μια δόση ανατροπών και χάους στην ήδη περίπλοκη αποστολή της NASA. Στο πλευρό της, ο Chaning Tatum υποδύεται τον διευθυντή εκτόξευσης Cole Davis, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίσει τις αναταράξεις που φέρνει η εμφάνιση της Jones.

Με έναν συνδυασμό από γοητεία, ανατροπές και αστείες στιγμές, η ταινία υπόσχεται να προσφέρει μια ευχάριστη και απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία για τους θεατές που ανυπομονούν να επιστρέψουν στο παρελθόν και να ζήσουν τις στιγμές της επικής αποστολής προς το φεγγάρι.

Η σύνοψη έχει ένα ενδιαφέρον στρατηγικό στοιχείο, καθώς η Jones καλείται να οργανώσει μια ψεύτικη προσεδάφιση στο φεγγάρι. Αυτό φαίνεται να είναι ένας απρόβλεπτος και απροσδόκητος στρατηγικός γύρος που προστίθεται στην ιστορία, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό στοιχείο εντάσεων και κωμικής κατάστασης.

Οι ηθοποιοί που συμπληρώνουν το cast δίνουν έμφαση στην ποικιλία των ρόλων και των χαρακτήρων στην ταινία. Με αυτά τα στοιχεία, «Fly Me to the Moon» φαίνεται να είναι μια ταινία που συνδυάζει επιτυχώς τον ρομαντισμό, την κωμωδία και τη δράση, παρέχοντας μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για το κοινό. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «Όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι αυτή η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά».

Η επερχόμενη ρομαντική κωμωδία της Apple, αρχικά γνωστή ως «Project Artemis», φαίνεται να είναι ένα έργο που έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το 2022. Με σενάριο της Ρόουζ Γκίλροϊ και σκηνοθεσία του Γκρεγκ Μπέρλαντ, και βασισμένη σε μια ιστορία των Μπίλ Κίρσταϊν και Κίναν Φλύνν, η ταινία αναμένεται να προσφέρει μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία στο κοινό.

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει οριστεί για τις 11 Ιουλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους, η ταινία φαίνεται να επιλέχθηκε με σκοπό να συνδυάσει τη ρομαντική θεματολογία της με το ιστορικό γεγονός της εκτόξευσης του Apollo 11 στη Σελήνη, που συμπληρώνει 55 χρόνια.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση