ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Το σπίτι του Wiz Khalifa είναι αφιερωμένο στον γιο του

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Θα θυμάσαι τον Wiz Khalifa από την τεράστια επιτυχία του single ''Black and Yellow'', πίσω στο 2010, ή το ''See You Again'' από το soundtrack του ''Furious 7'' το οποίο τραγουδούσε με τον Charlie Puth. Με σταθερά επιτυχημένη πορεία, θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ της γενιάς μας. Πάντα ήταν μια ευχάριστη προσωπικότητα στις συνεντεύξεις, αλλά τον συμπαθήσαμε ακόμα περισσότερα όταν είδαμε το πόση σημασία έδωσε στις ανάγκες του γιου του, όσον αφορά το σπίτι του. 

''Ήταν πολύ καλή περιοχή. Έπρεπε να ψάξουμε αρκετά, γιατί δεν ήθελα να είναι μακρια από τον χώρο εργασίας μου, ή το γυμναστήριο, ή το σχολείο του γιου μου. Ήταν καλή περιοχή για να διατηρήσω την ιδιωτικότητα μου'' λέει ο ράπερ, εξηγώντας στη συνέχεια πως το σπίτι είναι διαρρυθμισμένο για τις ανάγκες του 5χρονου Sebastian. ''Παίζει στον κάτω όροφο, και έχει ένα ακόμα playroom στον πάνω όροφο με περισσότερα βιβλία και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το κάτω έχει παιχνίδια και το κάτω βιβλία. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού είναι για εκείνον, έτσι ώστε να έχει περισσότερο χώρο να κάνει ό,τι θέλει''. 

Υπάρχουν όμως και χώροι μόνο για ενήλικες, όπως το ειδικό bar με το custom made neon σήμα ''High Life'' για δραστηριότητες που δεν χρειάζονται εξήγηση. 

''Γενικά θέλαμε να πετύχουμε ένα design που εκπροσωπούσε το ποιος είναι: πατέρας, διασκεδαστής, ελεύθερο πνεύμα, δημιουργικός'' λέει η interior designer Michelle Silva και συμπληρώνει ''Είναι τόσο νέος, θέλαμε να κρατήσουμε το design πιο παιχνιδιάρικο. Έπρεπε να αναδειξουμε ενδιαφέροντα υλικά, που ανακλούν την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής με ζωηρές επιλογές που όμως είναι επίσης άνετες''.

Στο σπίτι πρωταγωνιστεί το μπλε, παρόλο που στο game room επικρατεί το μαύρο και το κίτρινο. Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με έργα τέχνης που χάρισαν καλλιτέχνες στον ράπερ, καθώς και προσωπικές φωτογραφίες. 

Δείτε την ξενάγηση στο σπίτι του Wiz Khalifa πιο πάνω.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μια ιστορία θα σας πω...

Μια ιστορία θα σας πω...

Ο καμπυλωτός καναπές χωρίς κάλυμμα, που ξεπερνούσε κατά πολύ την εποχή του, τεχνικά έμελλε ...
 |  DECO
Διάλεξε και πάρε

Διάλεξε και πάρε

Τρεις προτάσεις που κέρδισαν έδαφος σε μια εποχή όπου ο φόβος είχε αρπάξει το χαμόγελό μας
 |  DECO
X