
Μαρία Καραμάνου
Η Δέσποινα Βανδή μάς έχει συνηθίσει σε κομψές επιλογές τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή της γενικότερα και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα μέσα από μια νέα εικόνα που δημοσίευσε από το σπίτι της στη Φιλοθέη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια άνοιξε ένα μικρό «παράθυρο» στην προσωπική της καθημερινότητα και το σαλόνι της πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού συνδυάζει τη minimal αισθητική με μια αίσθηση ζεστασιάς και διακριτικής πολυτέλειας.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι φυσικά ο τεράστιος λευκός γωνιακός καναπές που κυριαρχεί στον χώρο και μοιάζει να είναι το απόλυτο σημείο χαλάρωσης του σπιτιού. Με μεγάλες αναπαυτικές μαξιλάρες, καθαρές γραμμές και ουδέτερους τόνους, δημιουργεί μια ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα που σε κάνει να θέλεις να βυθιστείς μέσα του με έναν καφέ και μια κουβέρτα. Το λευκό χρώμα φωτίζει ολόκληρο το σαλόνι και δίνει αυτή τη διαχρονική αισθητική που δύσκολα κουράζει.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι μεγάλες μαύρες βιβλιοθήκες πίσω από τον καναπέ, οι οποίες δίνουν χαρακτήρα και προσωπικότητα στον χώρο. Γεμάτες βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα και μικρές προσωπικές πινελιές, αποκαλύπτουν μια πιο ζεστή και οικεία πλευρά της τραγουδίστριας. Η αντίθεση ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ιδιαίτερα κομψό και σύγχρονο, χωρίς να γίνεται υπερβολικό.
Στο κέντρο του σαλονιού ξεχωρίζει επίσης ένα μεγάλο μαύρο τραπεζάκι, το οποίο «δένει» αρμονικά με τις βιβλιοθήκες και ολοκληρώνει τη μονοχρωματική αισθητική του χώρου. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι ότι τίποτα δεν μοιάζει υπερβολικά στημένο ή φορτωμένο. Ο χώρος αποπνέει ηρεμία, άνεση και αυθεντικότητα, αποδεικνύοντας πως η Δέσποινα Βανδή ακολουθεί ξεκάθαρα τη φιλοσοφία του «less is more».

Μεγάλο ρόλο στην αισθητική του σαλονιού παίζει φυσικά και το φυσικό φως. Οι μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν στον ήλιο να λούζει τον χώρο όλη μέρα, ενώ η θέα προς τον καταπράσινο κήπο λειτουργεί σαν φυσική συνέχεια της διακόσμησης, χαρίζοντας μια αίσθηση γαλήνης και ιδιωτικότητας.
Στη φωτογραφία που ανέβασε, η τραγουδίστρια ποζάρει χαλαρή στον καναπέ της, φορώντας casual ρούχα και απολαμβάνοντας στιγμές ξεκούρασης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και της σκηνής.
- Οι μάγισσες επιστρέφουν, το «Hocus Pocus 3» είναι επίσημα στα σκαριά
- Tο Παν. Λευκωσίας παρουσιάζει το UNIC MUSIC VIBES – Summer Edition IΙI
- Η νέα εποχή του καφέ: Protein drinks από τα Starbucks
- Το Minthis Music Festival 2026 ανοίγει με τον Florian Christl
- Μια βραδιά φωτιάς και γεύσης στο O’Shin του ξενοδοχείου Elysium


















