ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Μια ματιά στο The Icon ή αλλιώς στο «διαμάντι» των 25 ορόφων της Λεμεσού

Το εντυπωσιακό κτήριο ανέγειρε η Imperio της οικογένειας Μισιρλή και το αποτέλεσμα μαγεύει

newsroom must

Δεν χρειάζεται να μένετε στην Λεμεσό για να γνωρίζετε πως το νέο αξιοθέατο της πόλης είναι το εντυπωσιακό κτήριο ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων που ανέγειρε η Imperio στον παραλιακό δρόμο της πόλης, γνωστό ως "The Icon".

Το επιβλητικό κτήριο που αυτή την στιγμή αποτελεί ένα από τα πιο hot spot του νησιού μας, περιλαμβάνει 60 πολυτελείς κατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, οι οποίες όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα του κτηρίου, περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές, συστήματα κλιματισμού, αυτοματισμούς σπιτιού και μεταξύ άλλων, ενδοδαπέδια θέρμανση.

Την διακόσμηση των άνετων οικιών, ανέλαβε η Obliq Interiors που ανήκει στην Έλις Μισιρλή και κατάφερε να δημιουργήσει μια απίστευτα σικάτη αίσθηση που συνδυάζει την πρακτικότητα με την άνεση.

Τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο κτήριο, διατίθενται για αγορά ή και ενοικίαση μέσα από την επίσημη σελίδα του The Icon, ωστόσο όπως είδαμε ελάχιστα είναι διαθέσιμα.

Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την μοναδική θέα που προσφέρουν τα διαμερίσματα αφού το κτήριο είναι τοποθετημένο στο κέντρο της ακτογραμμής της Λεμεσού. Πέρα από τους ένοικους, την χλιδή του κτηρίου μπορούν να απολαύσουν και οι επισκέπτες αφού στον δέκατο όροφο του πύργου λειτουργούν διάφορες υπηρεσίες ανοιχτές προς το κοινό. Μεταξύ αυτών, το ήδη talk of the town bar restaurant La Caleta και το Water Club, το οποίο θα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης.

Να σημειώσουμε πως εξίσου ιδιαίτερος είναι και ο 11ος όροφος του κτηρίου, ο οποίος στεγάζει ένα Fitness και Yoga Club που μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι ένοικοι.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Διευθυντής της Imperio, Γιάννης Μισιρλής αναφερόμενος στο έργο αυτό τόνισε ότι «πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά έργα της Imperio και ένα από τα πιο αξιόλογα κτήρια που θα κοσμούν την ακτογραμμή της Λεμεσού μέσα στις επόμενες δεκαετίες».

Διαβάστε επίσης: Η Έλις Μισιρλή και η Ραμόνα Φίλιπ στο νέο hot spot της Λεμεσού

Τέλος, να πούμε πως ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πύργου είναι ο μπλε King Kong που βρίσκεται στην είσοδο του The Icon και αποτελεί δημιούργημα του γνωστού Γάλλου καλλιτέχνη Richard Orlinski.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Icon (@limassolicon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Icon (@limassolicon)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Icon (@limassolicon)

Φωτογραφίες από limassolicon.com/en και Instagram

DECO: Τελευταία Ενημέρωση