ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Η λεπτομέρεια που αξίζει να αντιγράψεις από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Τερέζας Ηλιάδη

Η πινελιά που λατρέψαμε!

Δέσποινα Άσπρου

Διανύουμε την τελευταία ημέρα του Νοέμρβιου και επίσημα πλέον, οι περισσότερες έχουμε μπει σε Christmas mood! Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: το σπίτι μας ετοιμάζεται -αν δεν τον έχει κάνει ήδη- να φορέσει τα γιορτινά του.

Κάνοντας το καθημερινό μας scroll στα κοινωνικά δίκτυα, στην αντίληψή μας έπεσε η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Τερέζας Ηλιάδη, η οποία όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι άκρως εντυπωσιακή και παιχνιδιάρικη.

Για το χριστουγεννιάτικό της δέντρο, η Τερέζα Ηλιάδη κινήθηκε στις κλασικές χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις, επιλέγοντας sparkle στολίδια στις αποχρώσεις του κόκκινου, του χρυσού και του λευκού.

 

Και ενώ το δέντρο είναι σίγουρα υπέροχο, εστιάσαμε σε μια άλλη λεπτομέρεια! Ο λόγος για τα χαριτωμένα χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια που τοποθέτησε κάτω από το δέντρο και τα οποία, κάνουν την όλη εικόνα μαγική και παραμυθένια. Αντίστοιχα αρκουδάκια, τοποθέτησε και σε ένα καναπέ στο σαλόνι της.

Βλέποντας την διακόσμηση που πραγματοποίησε η Τερέζα, σας προτείνουμε να αντιγράψετε και εσείς αυτή την πινελιά, η οποία χωρίς κόπο θα προσφέρει στον χώρο σας παιχνιδιάρικες νότες και ένα cute & cozy αποτέλεσμα.

DECO: Τελευταία Ενημέρωση