ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

H Ολίβια Κωνσταντινίδη μας ''ξεναγεί'' στο bakery της οικογένειάς της στην Μακαρίου

Δείτε το βίντεο

Δέσποινα Άσπρου

Η Ολίβια Κωνσταντινίδη επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στην Κύπρο και μέσα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά της δίκτυα μάς δείχνει την καθημερινότητά της στην πατρίδα και μάς εντυπωσιάζει τόσο με τα όμορφα σύνολα που επιλέγει καθημερινά, όσο και με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται. Πρόσφατα, μάλιστα, αποφάσισε να μάς "ξεναγίσει" στον νέο φούρνο που άνοιξε η οικογένειά της στην Μακαρίου.

Αναλυτικότερα και βάση των όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Constantinides Bakery, πριν από είκοσι πέντε χρόνια ο Πανίκος και η Λουκία Κωνσταντινίδη αποφάσισαν να ανοίξουν τον φούρνο. Αρχικά άνοιξε ως παραδοσιακός φούρνος, όπου μπορούσε να βρει κανείς ψωμί, φρέσκα φραντζολάκια, ταχινόπιτα, τυρόπιτα και άλλα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα. Σήμερα, η οικογένεια "αναβαθμίστηκε" και όπως δηλώνει ο φούρνος έχει εξελιχθεί πολύ, δηλώνοντας: "Είμαστε περήφανοι για νέα, φρέσκα και καινοτόμα προϊόντα, που συμβαδίζουν με τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, για μια υγιεινή διαβίωση".

Με αφορμή το νέο ξεκίνημα της οικογένειας στη Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας, η Ολίβια Κωνσταντινίδη θέλησε να μάς δώσει μια γεύση από το χώρο και ομολογουμένως, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Πιο συγκεκριμένα, δείχνοντας μας το πριν και το μετά του χώρου, έγραψε: "Ένα από τα highlights του να έιμαι στην Κύπρο ήταν το να δω τον νέο μας φούρνο να παίρνει ζωή. Είμαι τόσο περήφανη Μαρίνο Κωνσταντινίδου για όσα έχεις πετύχει. Ευχαριστώ όλους όσους επισκέφτηκαν το νέο μας υποκατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας. Και όσους δεν τα κατάφεραν ακόμη. Ελπίζω να αγαπήσετε το Bakery μας όσο το αγαπώ και εγώ".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

Να σημειώσουμε πως όπως είπε η Ολίβια σε προηγούμενό της ποστ, ο φούρνος βρίσκεται δίπλα από το κτήριο 360.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olivia Constantinides (@oliviacg)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση