ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

4 +1 tips για τον στολισμό του δέντρου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ζωή Τουτουντζίδου

Χριστούγεννα σημαίνει λαμπιόνια, δέντρο και φυσικά όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τους αγαπημένους μας. Όλοι θέλουμε να στολίσουμε το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φανταχτερά στολίδια και λαμπερά φωτάκια, αλλά πολλές φορές δεν καταφέρνουμε τα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ευχόμενοι ότι του χρόνου θα τα πάμε καλύτερα. Για αυτό και εμείς δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με όλα όσα θα χρειαστείτε αλλά και απλές συμβουλές που θα απογειώσουν την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας.

1. Το δέντρο

Το πιο σημαντικό πράγμα στην Χριστουγεννιάτικη μας διακόσμηση είναι το δέντρο. Επιλέξτε ένα δέντρο που ταιριάζει στο μέγεθος του σαλονιού σας, με πυκνό φύλλωμα και υλικά υψηλής ποιότητας ή επενδύστε σε ένα αληθινό δέντρο για πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

2. Επιλέξτε ένα θέμα

Η γιορτινή σας διακόσμηση θα χρειαστεί ένα βασικό θέμα που θα ενώνει τα επιμέρους στοιχεία μεταξύ τους. Αυτό ισχύει για τους χώρους του σπιτιού σας αλλά και για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας τα χρώματα που θέλετε να υπερτερούν και αργότερα τους δευτερεύοντες χρωματικούς τόνους.

3. Τοποθετήστε τα φωτάκια

Αφού έχετε επιλέξει το κατάλληλο δέντρο και την θεματική της διακόσμησης σας, μετά τοποθετήστε τα φωτάκια. Επιλέξτε φωτάκια σε θερμό λευκό, που χαρίζει ζεστασιά και θαλπωρή. Ως γενικό εμπειρικό κανόνα, καλό είναι να γνωρίζεται ότι χρειάζεστε περίπου 100 λαμπάκια ή 5 μέτρα σειρά ανά περίπου 60 εκατοστά δέντρου.

4. Μπάλες και στολίδια

Ξεκινήστε τοποθετώντας τις μεγαλύτερες μπάλες στην βάση του δέντρου και τις μικρότερες στα ψηλότερα σημεία. Έπειτα βάλτε τα στολίδια με τα πιο statement ή ιδιαίτερα στολίδια σας στο κέντρο του δέντρου.

5. Το αστέρι και η βάση

Απαραίτητο κομμάτι στο στολισμό του δέντρου είναι φυσικά το αστέρι. Επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα σας και στην αναλογία του δέντρου σας. Όσον αφορά τώρα την βάση του δέντρου μπορείτε να την καλύψετε με ένα ύφασμα από φυσικά υλικά π.χ τσόχα ή βελούδο σε κόκκινη απόχρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

DECO: Τελευταία Ενημέρωση

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Μέσα στο σπίτι των #Bennifer

Αντλούμε έμπνευση από το εκπληκτικό σπίτι του ζευγαριού, αξίας περίπου 60 εκατ. ευρώ
Δέσποινα Άσπρου
 |  DECO