ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Το Fexting επηρεάζει τη σχέση σου: Όσα πρέπει να ξέρεις γι' αυτό

Η τάση στα γραπτά μηνύματα που κάνει κακό

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να μην γνωρίζουμε όλοι τον ορισμό του όρου Fexting, ωστόσο αυτό υπάρχει στην καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς.

Πρόκειται για τον συνδυασμό των λέξεων fight και texting και με την χρήση του εννοούμε τους καυγάδες που κάνουμε με ένα άλλο άτομο μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Αν και πρόκειται για μια συνηθισμένη τακτική, αφού σχεδόν όλοι νιώθουμε πιο άνετα να πούμε ό,τι θέλουμε μέσω ενός μηνύματος - σε αντίθεση με μια κατά πρόσωπο συνομιλία- είναι άκρως προβληματική, ειδικά αν μιλάμε προσβλητικά ή χειριστικά. Το ζήτημα που την κάνει τόσο αρνητική, είναι το ότι σε μια γραπτή συνομιλία, δεν υπάρχει οπτική επαφή, ούτε και η δυνατότητα για ένα άγγιγμα ή μια αγκαλιά, τα οποία έχουν την δύναμη να ανατρέψουν ή να κάνουν τον τσακωμό πιο ήπιο.

Αν και σίγουρα το γραπτό κομμάτι είναι πάντα θεμιτό, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να βάλουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας σε σειρά, οι συγκρούσεις μέσω μηνυμάτων - τα οποία πολλές φορές παρερμηνεύονται- δεν οδηγούν ποτέ στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οπότε, την επόμενη φορά που είστε θυμωμένες και θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στην κολλητή ή στο άλλο σας μισό, πριν το γράψετε σκεφτείτε πως το να περιμένετε να μιλήσετε από κοντά ίσως είναι το καλύτερο.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση