ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Τι δώρο να του κάνω φέτος στις γιορτές;

Ο οδηγός σου προς την επίλυση ενός από τους πιο μεγάλους προβληματισμούς των γιορτών.

Δωριάνα Κυριάκου

Τι και αν είστε χρόνια – μήνες ή μερικές ημέρες μαζί; , όπως είναι φυσικό, η ανάγκη σου για να του δείξεις πόσο τον νοιάζεσαι πρόκειται αναπόφευκτα να «μετρηθεί» μέσα από το αναμενόμενο δώρο για τις γιορτές. Μη φοβάσαι, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε την λύση και για όλα τα πιο πάνω σενάρια, εγκαίρως, έτσι ώστε να απαλλαχτείς από το άγχος των αγορών σου για φέτος.

1. Σκέψου έξω από το κουτί
Προσπάθησε να θυμηθείς την ρουτίνα της καθημερινότητάς του με μοναδικό σκοπό να «απαλύνεις» τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει. Από την πιο απλή ως την πιο μεγάλη ανάλογα με το budget σου

2. Μπες στα δικά του παπούτσια
Αν θες να κρατήσεις για έκπληξη το δώρο που θα του κάνεις, και θα ήθελες να είναι πρακτικό για τον ίδιο, μπορείς να του ζητήσεις να σου κάνει μια λίστα με τα όσα θα επιθυμούσε και να επιλέξεις εσύ ποιο θα είναι το δικό σου.

3. Δες το συναισθηματικά
Φυσικά και από την λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα συναισθηματικά φορτισμένα δώρα. Αυτά που μπορεί να μην κοστίζουν ακριβά αλλά θα θυμίζουν και στους δυο σας μερικές από τις πιο «μαγικές» σας στιγμές.

4. Μπες αμέσως στο ψητό
Επένδυσε στις πιο «στερεοτυπικές» αγορές με αξία (όχι απαραίτητα χρηματική), καθώς συνήθως οι άντρες τείνουν να μαζεύουν τις πιο «κύριες» αγορές του χρόνου για τις γιορτές. Έτσι ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια ή ένα πορτοφόλι, μια κολώνια ή μια δωροκάρτα για το αγαπημένο του κατάστημα πάντα θα είναι η to go επιλογή

5. Τάραξε τα νερά
Αν θες από την άλλη το δώρο που θα του κάνεις να είναι αξέχαστο, μπορείς να βάλεις φαντασία στις αγορές σου. Να επενδύσεις σε ένα ρομαντικό διήμερο για τους δυό σας, μια μέρα με δραστηριότητες που θα σας φέρει πιο κοντά σε ένα spa και ούτοκαθεξίς. Μπορεί αυτές οι επιλογές να έχουν μεγαλύτερη χρηματική αξία όμως δείτε τις σαν επένδυση στην σχέση σας, κάνοντας δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δύο.

6. Γίνε παιχνιδιάρα 
Από την άλλη, αν τα «στερεοτυπικά» δώρα δεν ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου, τότε αυτές τις γιορτές είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις πως η παιχνιδιάρική σου πλευρά μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα. Αν όντως επιθυμείς να τον δοκιμάσεις, επένδυσε στις αγορές που θα ταράξουν την σεξουαλική σας ζωή και θα τονώσουν το ερεθιστικό ενδιαφέρον.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση