ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Τι δεν θα σου πει ποτέ ο σύντροφος σου

Όταν οι άντρες ενηλικιώνονται δεν μπορούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και την ευαισθησία τους.

newsroom must

Οι άντρες έχουν μάθει πως τα παραπονάκια, η μουρμούρα, η ευαισθησία και η δυσαρέσκεια είναι γένους θηλυκού. Από μικρά αγοράκια θυμούνται τους μεγαλύτερους να τους μαλώνουν όταν μουρμουρούσαν, όταν έκλαιγαν, όταν απογοητεύονταν, λέγοντας τους ότι αυτά τα κάνουν μόνο τα κοριτσάκια.

Το αποτέλεσμα; Όταν οι άντρες ενηλικιώνονται δεν μπορούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια και την ευαισθησία τους γιατί φοβούνται την αντίδραση μας. Έτσι λοιπόν στις σχέσεις τους αποφεύγουν να εκφράσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα για κάποια θέματα γιατί απλά νομίζουν πως θα εκτεθούν στα μάτια της γυναίκας.

Τι δεν θα σου πει ποτέ ο σύντροφος σου:

«Με πληγώνει η συμπεριφορά σου»
Αλήθεια δεν είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι φορές που ο αγαπημένος σας, σας παραδέχθηκε πως τον πληγώνει κάτι που κάνετε; Οι άντρες δύσκολα θα ξεστομίσουν την φράση «με πληγώνεις» γιατί πιστεύουν πως αυτό υποδηλώνει αδυναμία. Είναι πολύ πιθανότερο να σου πουν σταμάτα αυτό που κάνεις γιατί δεν μου αρέσει. Το 85% των ανδρών προτιμούν να μιλούν επιτακτικά παρά συναισθηματικά στην σύντροφό τους.

«Με περνάς για χαζό;»
Εμείς οι γυναίκες πολλές φορές έχουμε την τάση να «ψαρεύουμε» τους συντρόφους μας. Με το να τους ρωτάμε «χαζές» ερωτήσεις απλά για να παραδεχθούν το λάθος τους ή να παραδεχθούν ότι έχουν αμελήσει να κάνουν κάτι που έπρεπε, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να οδηγήσουμε την κουβέντα σε καυγά. Οι άνδρες ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει λάθος και όταν τους βάζουμε σε αυτή την διαδικασία νιώθουν πως υποτιμούμε τον δείχτη νοημοσύνης τους.

«Δεν με νοιάζει τι ρούχα φόρας»
Εμείς οι γυναίκες προσέχουμε ευλαβικά την εμφάνιση μας, «τρώμε» ώρες για να επιλέξουμε τα ρούχα μας και να επιμεληθούμε το μακιγιάζ μας απλά και μόνο για να είμαστε όμορφες για εκείνον! Με καμάρι και με αυτοπεποίθηση εμφανιζόμαστε μπροστά τους περιμένοντας μια καλή κουβέντα, μια κολακεία. Και επειδή τις περισσότερες φόρες δεν ακούμε αυτό που περιμένουμε ρωτάμε εμείς: «Πως σου φαίνομαι;» η απάντηση που ακούμε…; «Μια χαρά»! Αυτό που πραγματικά εννοούν….; Δεν με νοιάζουν τα ρούχα σου. Τι κι αν εμείς πασχίζουμε να συνδυάσουμε τα κατάλληλα κομμάτια για να είμαστε σέξι, οι άντρες δεν συγκινούνται με αυτά τα πράγματα που εμείς τα θεωρούμε σημαντικά.

«Ας κάνουμε σεξ»
Όση οικειότητα κι αν υπάρχει σε ένα ζευγάρι αυτή την φράση ένας άνδρας δεν θα την ξεστομίσει ποτέ των ποτών! Ο λόγος; Δεν μπορούν να γίνουν ευθείς γιατί φοβούνται την απόρριψη.

«Σε παρακαλώ πολύ»
Οι άντρες απαιτούν από τις γυναίκες τους να τους απαντούν με ένα ναι ή ένα όχι. Το «σύστημα» που έχουμε εμείς οι γυναίκες, όταν θέλουμε κάτι να το παίρνουμε από εκεί και από εδώ μέχρι να καταλήξουμε εκεί που θέλουμε δεν το αντέχουν. Αν μας ρωτήσει ο σύντροφός μας για παράδειγμα αν θέλουμε να πάμε κάπου και εμείς απλά απαντήσουμε «όχι», ενώ στην πραγματικότητα εννοούμε «ναι» εκείνος δεν θα μας παρακαλέσει να αλλάξουμε γνώμη.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση