ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Θέλει να χωρίσετε; Τα σημάδια που πρέπει να προσέξετε

Δείτε τα πέντε σημάδια

Μαρία Σάββα

Εκεί όπου αισθανόμαστε ότι η σχέση μας έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει πλέον τίποτα να δώσουμε ή να πάρουμε. Καταλήγουμε να κρατάμε μόνο κάποια συναισθήματα που μας συνδέουν, που μάλλον θυμίζουν μια ξεχασμένη αλλά εξίσου δυνατή φιλία παρά μια ερωτική σχέση.

Ειδικά αν ανήκουμε στην κατηγορία ανθρώπων που δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις και διστάζουν να αντιμετωπίσουν δυσάρεστα συναισθήματα, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να τραβήξουμε μια σχέση πέρα από τα όριά της, μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο και να προκαλέσει πληγές και στους δύο μας.

Photo by Pexels

Αυτό αποτελεί μεγάλο λάθος, καθώς αντί για τις όμορφες στιγμές που θα μπορούσαμε να θυμόμαστε, τελικά μένει μια άσχημη κατάληξη που αναιρεί τα πάντα. Παρακάτω, θα δείτε μερικά σημάδια που υποδεικνύουν ότι ο σύντροφός σας ενδέχεται να θέλει να λήξετε τη σχέση, αλλά διστάει να το πει. Αν τα αναγνωρίζετε και εσείς, τότε πιθανόν απλά να θέλετε να τερματίσετε τη σχέση, αλλά να μην έχετε το θάρρος να το εκφράσετε.

Έλλειψη σεξ ή αποτελεί αγγαρεία:

Το σεξ δεν είναι το παν σε μια σχέση, αλλά μπορεί να αντικατοπτρίζει πολλά για την κατάσταση της σχέσης σας. Εάν παρατηρείτε μια σημαντική μείωση στη σεξουαλική δραστηριότητα ή αν η σεξουαλική επαφή γίνεται εκνευριστική, τότε μπορεί να είναι καιρός να αντιμετωπίσετε το θέμα.

Δεν είστε πλέον προτεραιότητα:

Αν αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας ακυρώνει συνεχώς πλάνα ή προτιμά να περνάει χρόνο με άλλους ανθρώπους παρά μαζί σας, τότε είναι πιθανόν να έχετε απομακρυνθεί.

Κάνει gaslighting:

Η συμπεριφορά του gaslighting, όπου ο άλλος σας καθηλώνει σε έναν ρόλο του οποίου δεν είστε υπεύθυνοι, μπορεί να είναι ένα σοβαρό σημάδι προβλημάτων στη σχέση.

Δεν είστε το πρώτο άτομο που μαθαίνει πλέον τα νέα:

Εάν διαπιστώνετε ότι πληροφορείστε τα νέα για τον σύντροφό σας από άλλες πηγές και όχι από εκείνον, μπορεί να υποδεικνύει έλλειψη επικοινωνίας και σύνδεσης στη σχέση.

Δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον:

Η έλλειψη συζητήσεων ή σχεδίων για το μέλλον μπορεί να είναι ένα σοβαρό σημάδι ότι η σχέση βρίσκεται σε δύσκολο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση