ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Σημείο 'G', τελικά υπάρχει;

Η πάσα αλήθεια.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα, από την στιγμή «ανακάλυψής» του, το Σημείο ‘G’, θεωρητικά, είναι ένα μαγικό κουμπί που όταν κάποιος το πατήσει, φέρνει κάθε γυναίκα στον απόλυτο οργασμό.

Λοιπόν, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όπως πάντα σε θέματα που αφορούν την επιστήμη, και συγκεκριμένα την σεξουαλικότητα και το αναπαραγωγικό σύστημα, μπορεί όλα να ανατραπούν.

Και αν σας έλεγα ότι το σημείο ‘G’ μπορεί να απαντά σε δυο άλλα «σημεία»;

Ας δούμε όμως λίγο τι λέει η θεωρία. Ο μύθος του κολπικού οργασμού και ταυτόχρονα η ιδέα του σημείου ‘G΄είναι αποτέλεσμα της έρευνας του Δρ. Ernst Gräfenberg, 1950, ο οποίος αρχικά είχε ως στόχο να μελετήσει τον «ρόλο της ουρήθρας στον κολπικό οργασμό». Ανάμεσα στα πολλά, ανακάλυψε ότι σε μια «ερωτογενής ζώνη» στο πρόσθιο μέρος του κόλπου, κοντά στην ουρήθρα, στα τοιχώματα του κόλπου, βρίσκεται βαθιά κρυμμένο ένα σημείο που «τρελαίνει» τις γυναίκες.

Μετέπειτα, πολλοί άλλοι επιστήμονες θέλησαν να επικυρώσουν την θεωρία, πράγμα που δυστυχώς δεν πέτυχε αφού, το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός ότι αν κάποιος ερεθίσει την κλειτορίδα (γυναικείο στυτικό όργανο) – που βρίσκεται πάνω από το προαναφερθέν σημείο, θα πετύχει ταυτόσημα αποτελέσματα.

Η απορία όμως στην αυτοανακάλψη και στην ολοκλήρωση των σεξουαλικών αναγκών μιας γυναίκας παραμένει.

Πως μπορούμε να πετύχουμε, τον απόλυτο, οργασμό;

Αν και η απάντηση δεν μπορεί να είναι καθολική, υπάρχει τρόπος να πετύχει, όταν φυσικά αποφασίσουμε πρώτα να είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας και μετά με τον σύντροφό ή παρτενέρ μας. Ας βάλουμε όμως κάτω, και το δεδομένο, ότι μπορεί να υπάρξει ένα ποσοστό γυναικών που δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε απόλυτο οργασμό (για διάφορους λόγους, είτε βιολογικούς, είτε ψυχολογικούς).

Βήμα 1:

Αγαπήστε τον εαυτό σας. Μελετήστε την ανατομία του σώματός σας, δεν είναι ούτε ντροπή ούτε κακό. Το να αντιλαμβάνεται το άτομο όλα όσα τον ερεθίζουν και να μαθαίνει για την σεξουαλικότητά του, είναι κάτι που όχι μόνο βοηθά στην σχέση με τον εαυτό, αλλά σίγουρα, κάνει και το αγαπημένο hobby των περισσότερων πολύ πιο ενδιαφέρον.

Βήμα 2:

Μελετήστε καλά τον παρτενέρ σας, αποτελεί όντος άτομο που σας διεγείρει σεξουαλικά. Αν ναι, καλώς, αν όχι, αναλογιστείτε τι θα μπορούσε να αλλάξει έτσι ώστε να ελκύεστε από αυτό. Συνήθως, η επιλογή του παρτενέρ, γίνεται μετά από αρκετή σκέψη, καθώς οι σεξουαλικές εμπειρίες, και πειραματισμοί μπορεί να παίξουν κύριο παράγοντα.

Βήμα 3:

Χαλαρώστε. Ακούγεται απλό; Ναι μπορεί, αλλά όταν το μυαλό είναι χαλαρό, τότε όλα τα άλλα παίρνουν τον δρόμο τους πιο εύκολα. Αποβάλετε από μέσα σας την ανάγκη να αποδίδετε κάθε φορά και προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας φέρνει πιο κοντά στην κορύφωση, χωρίς να προσποιείστε.

Βήμα 4:

Το σημείο ‘G’ του εγκεφάλου. Μπορεί να μιλάμε για βιολογία, να αναλύουμε για ώρα το τι θα πει κλειτορίδα, που θα την βρείτε, πως να την ερεθίσετε κλπ., αλλά ποτέ δεν θα φτάσει στο σημείο που μπορεί, χωρίς το ερέθισμα του μυαλού. Κυρίως γιατί η έλξη είναι συναίσθημα πρωτόγονο, είναι ένα τεράστιο κινητήριο όργανο που ωθεί τα άτομα κοντά. Αν καταφέρει ο παρτενέρ να ξεκλειδώσει το μυαλό σας, τότε το κορμί θα του δοθεί χωρίς πολλά – πολλά.

Βήμα 5:

Εμπιστοσύνη και υπομονή. Φροντίστε, ο ερωτικός σας παρτενέρ να είναι ένα άτομο που του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη, που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του τις πιο «βρώμικες» σκέψεις σας, χωρίς να σας κρίνει, ή να προσπαθήσει να τις καταστείλει. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι χημικές ενώσεις θα δράσουν ως μεγάλη βοήθεια στον ερωτισμό, έτσι με κοινό στόχο μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Καταληκτικά, αν πρέπει να κρατήσετε ένα πράγμα από όλα όσα είπαμε είναι το εξής. Το σημείο ‘G’ αν και υπάρχει σαν αισθητηριακό όργανο –κλειτορίδα, δεν υπάρχει σε όλες τις γυναίκες και δεν πρέπει να αποτελεί στόχο των σεξουαλικών πειραματισμών η εξεύρεσή του. Παρά μόνο, όταν η ίδια καταφέρει να επενδύσει στην γνώση της σεξουαλικότητάς της, και μαζί με τον παρτενέρ να επενδύσουν λίγο περισσότερο στο εγκεφαλικό ερέθισμα.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE