ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Sex Drive: Πώς τα αιθέρια έλαια βοηθούν στην αυξημένη λίμπιντο

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίσετε.

Ο έρωτας, και η όλη διαδικασία ανάπτυξής του βασίζεται στην ολότητα των αισθήσεων, από την ακοή, μέχρι την όσφρηση, και κυρίως την αφή.

Με αφορμή λοιπόν αυτόν τον «κανόνα» μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τις «θεαματικές» ιδιότητες που μπορεί να έχουν ερεθίσματα όπως αυτά των αιθέριων ελαίων στην λίμπιντο και την ανάπτυξη των αγαπημένων ορμονών, για να καταφέρουμε να πετύχουμε στον «απόλυτο» βαθμό την ευχαρίστηση.

Αυτές είναι 6 προτάσεις για να εξιτάρετε την φαντασία σας, και να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα για καλό σκοπό.

1. Σανταλόξυλο:

Βασικό και αναντικατάστατο από την αρχαιότητα, είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που βοηθά στην χαλάρωση των μυών και κατεβάζει την υψηλή πίεση. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν μια υψηλά ερεθιστική ατμόσφαιρα συνδυάζεται με την ηρεμία «πριν την καταιγίδα».

Photo by João Guimarães on Unsplash

2. Νερολί (ανθός Νερατζιάς ή Πορτοκαλιάς):

Ένα φυσικό αφροδισιακό για πολλές χώρες, βοηθά στην πνευματική ανύψωση και ισορροπεί τις αισθήσεις. Έχει την ιδιότητα να ενδυναμώνει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και να εξουδετερώνει τα αισθήματα θυμού.

Photo by asoggetti on Unsplash

3. Γιασεμί:

Κι όμως, το γιασεμί έχει αρκετές αφροδισιακές ιδιότητες, φέρνοντας το νευρικό σύστημα σε πλήρη ισορροπία, αφήνει φυσικά μια απίθανη μυρωδιά και μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα αισιοδοξίας, εμπιστοσύνης και ευφορίας.

Photo by Irina Iriser on Unsplash

4. Κανέλα:

Είτε χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό είτε ως αιθέριο έλαιο, η κανέλα μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις, αφού είναι ιδανική για την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος, που θα αυξήσει αναπόφευκτα και την libido.

Photo by Uriel Soberanes on Unsplash

5. Carpolobia

Από την αρχαιότητα, το συγκεκριμένο φυτό, το μασούσαν οι άνδρες στην Αφρική πριν το σεξ, αφού οι ρίζες του ενισχύουν την σεξουαλική απόδοση. Με πολλές πηγές να αναφέρουν ότι το έλαιο του φυτού (Carpolobia alba (CA) και Carpolobia lutea (CL)) να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις «επιδώσεις»

6. Ginseng

Πολλά δεδομένα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι το ginseng, όταν καταναλώνεται μπορεί να απελευθερώσει συγκεκριμένες χημικές ουσίες στον εγκέφαλο, άρρηκτα συνδεδεμένες με καλύτερη στυτική λειτουργία τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση