ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Πώς να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή... με τόσους ''πειρασμούς'' εκεί έξω

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να μην χάσετε το άλλο σας μισό

Δέσποινα Άσπρου

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η πάροδος του χρόνου και η μονοτονία επηρεάζουν τη συνύπαρξη μέσα στις σχέσεις. Το ίδιο βέβαια και οι πειρασμοί που υπάρχουν εκεί "εξώ". Πριν όμως τα πράγματα αρχίσουν να καταρρέουν και τελικά οδηγηθούμε σε ένα επώδυνο χωρισμό - τον οποίο δεν θέλουμε πραγματικά, καλό είναι να δουλέψουμε την σχέση μας και να αντιληφθούμε πόσο σημαντικ΄πο είναι να διατηρήσουμε το πάθος μας ζωντανό. Δείτε στην συνέχεια πέντε πράγματα που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας προκειμένου να διατηρήσουμε την φλόγα ζωντανή εντός της σχέσης.

Απολαύστε τον έρωτα σας
Οι περισσότεροι ψυχολόγοι τονίζουν πως στις μακροχρόνιες σχέσεις η ρουτίνα είναι ένας ακόμη παράγοντας ικανός να «σκοτώσει» μια σχέση, καθώς μέρα με τη μέρα χάνεται η επικοινωνία. Μην το επιτρέψετε. Φροντίστε να κρατάτε πάντα το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σας, μιλήστε ανοιχτά μαζί του και ανανεώστε την ερωτική σας ζωή. Αν και τα καινούργια και σέξι εσώρουχα πάντα βοηθάνε, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικώς, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και μη φοβάστε να μοιράζεστε με τον σύντοφό σας τις φαντασιώσεις σας. Τα προκλητικά μηνύματα και τα τυχαία αγγίγματα είναι must.

Ταξιδέψτε και ξεκινήστε ένα νέο χόμπι
Είναι δεδομένο πως κατά τη διάρκεια των ταξιδιών ανανεωνόμαστε και νιώθουμε πιο ελεύθεροι. Με κάθε ευκαιρία, φροντίστε να πηγαίνετε σε νέα μέρη – αν είναι δυνατό, μόνο οι δυο σας. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε το να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή όπου βρίσκεστε δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα. Παράλληλα, μπορείτε να ξεκινήσετε κοινές νέες δραστηριότητες. Η γυμναστική, ο χορός ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε και πολλά χαμόγελα. Να θυμάστε, όμως, πως θα πρέπει να είναι απόφαση και των δυο σας.

#DateTime
Στην περίπτωση που μένετε μαζί, μην παραλείπετε να βγαίνετε ραντεβού! Ό,τι και αν λέτε, η αίσθηση ενός ραντεβού είναι διαφορετική από μια βραδιά παρέα με το laptop σας και πρέπει κάποια στιγμή να το αντιληφθείτε. Κατά τη διάρκεια του date σας, αφήστε στην άκρη συζητήσεις περί οικονομικών και δουλειάς. Ο χρόνος είναι μόνο δικός σας.

Be yourself: Να είστε πάντα ο εαυτός σας και να έχετε πάντα προτεραιότητά τα δικά σας "θέλω". Ο χρόνος έτρεχε, τρέχει και θα τρέχει. Αφιερώστε μερικές στιγμές στον εαυτό σας και κάντε αυτά που πραγματικά αγαπάτε.

Οκ, λίγη περιποίηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν: Όσο άνετα και αν νιώθετε με τον σύντροφό σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορείτε άλουστες και με την ίδια φόρμα τρεις μέρες. Πιστέψτε στην ομορφιά που κρύβετε μέσα σας και φροντίστε να εντυπωσιάζετε συχνά τον σύντροφό σας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση