ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Πώς αλλάζει το στήθος κατά τη διάρκεια του σεξ;

Όλα όσα αξίζει να μάθετε.

Δωριάνα Κυριάκου

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τις αλλαγές που περνά το σώμα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, πρώτον γιατί αναπόφευκτα τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις αλλάζουν την «καθημερινή» λειτουργία, και μετά γιατί οι παλμοί θυμίζουν στον εγκέφαλο τα σημάδια που αφήνει η απόλυτη ηδονή.

Από την άλλη, λίγες είναι οι φορές, όπου και αν διαβάσεις, που κάποιος μπορεί να αναφερθεί στις αλλαγές που περνά το γυναικείο σώμα, ανεξάρτητα από το αν φτάνει σε κορύφωση ή όχι, χωρίς να παίζουν ρόλο τα προκαταρκτικά.

Για αυτό ήρθε η ώρα να μιλήσουμε, για τις αλλαγές που προκύπτουν στο στήθος κατά την διάρκεια τις σεξουαλικής επαφής, κάτι που μπορείτε να το ανακαλύψετε και μόνες σας, αν δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή.

1. Γίνονται πιο ευαίσθητα στο άγγιγμα

Και όχι άδικα, καθώς είναι μια από τις πιο ερωτογενές ζώνες για μια γυναίκα. Το στήθος μπορεί να γίνει τόσο το κατάλληλο ερέθισμα για τη συνέχεια, όσο και να αποτελέσει λόγο για κορύφωση. Η μεγάλη ποσόστωση αίματος, η νευρολογία και οι μύες συνθέτουν μια ανάμειξη ενδορφινών που τρελαίνουν τον εγκέφαλο.

2. Αλλάζει το μέγεθος

Είναι αλήθεια, όταν περνάμε από τις τέσσερις φάσεις της σεξουαλικής επαφής (ενθουσιασμός, plateau, οργασμός και ηρεμία), ειδικά κατά την διάρκεια του plateau όπου το σώμα περνά την έντονη ροή αίματος, εν αναμονή του οργασμού, τότε μπορεί να παρατηρηθεί διαφορά και στο μέγεθος αφού φαίνεται πιο φουσκωμένο.

3. Απελευθερώνουν χαρακτηριστικό ιδρώτα

Μια μυρωδιά που συνδέεται στην μνήμη σαν βάλσαμο, που θυμίζει στον παρτενέρ, ότι το θηλυκό που πολιορκεί είναι εκεί για να τον εξιτάρει και να τον φέρει πιο κοντά στην κορύφωση (apocrine glands που εκκρίνουν φερορμόνες). Οι ερωτικές ορμόνες φυσικά δεν είναι ευδιάκριτες με «γυμνή» μύτη αλλά χτυπούν σαν καμπανάκι στον εγκέφαλο του παρτενέρ, ότι ελκύεται από εσάς.

4. Οι θηλές μπορούν να αλλάξουν χρώμα

Κι ‘όμως πράγματι, λίγο τα οιστρογόνα που κυριεύουν το υπόλοιπο σώμα, λίγο η «έξαλλη» ροή του αίματος, μπορεί να καταφέρουν τις θηλές να μοιάζουν πιο ροζ και πιο σκούρες, δημιουργώντας το απόλυτο sex flush, δηλαδή το χρώμα του έρωτα που συνήθως ανταποκρίνεται και στο ροζ χρώμα στα μάγουλα.

5. Μπορούν να βοηθήσουν στην κορύφωση

Τέλος, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε, ότι όχι μόνο ο αισθητηριακός οργασμός από το άγγιγμα στις θηλές είναι δυνατόν να προκύψει, αλλά η ταυτόχρονη λειτουργία και «επίθεση» στις διάφορες ερωτογενής ζώνες μπορούν να φτάσουν σε σημεία όπως αυτά του διεισδυτικού οργασμού. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν το έχετε ακόμη δοκιμάσει, μάλλον αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Isaac Quesada on Unsplash

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE