ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

Πόσο ερωτικός λαός είναι οι Κύπριοι;

Ας αναλύσουμε λοιπόν δύο διαφορετικές έρευνες που έτρεξαν από την παγκοσμίου φήμης εταιρία παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων Durex.

Τι και αν η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε στο έπακρο την ψυχολογία μας; Τι και αν σας έλεγα πως στον κόσμο της ηδονής και της ευχαρίστησης όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο; Συγκεκριμένα στον θερμόαιμο ελληνικό λαό, αυτό δεν έπαιξε καμία διαφορά, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά την κορυφή των στατιστικών από έρευνες που διεξάγονται αναφορικά με την σεξουαλική δραστηριότητα παγκόσμιος.

Είναι αλήθεια, αυτό που δείχνουν τα στατιστικά δεν λέει ψέματα. Και αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι στο αίμα μας κυλάει ελληνικό αίμα, μπορούμε να εξαγάγουμε (περιορισμένα μεν λόγο αξιοπιστίας στα στατιστικά δεδομένα) κάποια αντιστοίχιση με τον δικό μας λαό, τους Κύπριους.

Ας αναλύσουμε λοιπόν δύο διαφορετικές έρευνες που έτρεξαν, η μία το 2019 και η άλλη το 2020, από την παγκοσμίου φήμης εταιρία παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων Durex.

Αρχικά θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι στις έρευνες μετρούνται σε κλίμακες τα δημογραφικά στοιχεία των λαών (θρήσκευμα, ιστορία, κουλτούρα, φύλο, ηλικία, κ.ά.). Δεύτερον, συμπεριλαμβάνουν ποσοστά που αντιστοιχούν όχι μόνο στην σεξουαλική δραστηριότητα αλλά και στην σεξουαλική ικανοποίηση και διάρκεια.

2019/2020

-Στην έρευνα έλαβαν μέρος 30,000 άτομα από 26 διαφορετικές εθνικότητες.

-Με βάση τα στατιστικά στοιχεία το 89% των Ελλήνων, επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με δεύτερη την Βραζιλία (85%) και τρίτη την Ρωσία (80%).

-Αναφορικά με το εάν τα άτομα θεωρούν ότι η σεξουαλική ζωή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία, τόσο οι Βραζιλιάνοι (91%) όσο και οι Έλληνες (86%) απάντησαν ότι «συμφωνούν απόλυτα», κάτι που σημαίνει ότι στις συγκεκριμένες χώρες επικρατεί μια κουλτούρα θετική προς το σεξ.

-Η ίδια έρευνα καταμέτρησε και την «ιδανική διάρκεια» της σεξουαλικής επαφής με τους Νιγηριανούς και τους Έλληνες να σημειώνουν μέσο όρο 21 λεπτά.

-Τελευταίοι στην λίστα σκοράρουν οι Ιάπωνες, με 34% - να απαντά στην σεξουαλική δραστηριότητα τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα και 15% - να απαντά στην σεξουαλική ικανοποίηση από την πράξη.

Γενική Κατάταξη (σεξουαλική δραστηριότητα- καθαρή πράξη/ τον χρόνο)

  1. Ελλάδα -164
  2. Βραζιλία -145
  3. Ρωσία -143
  4. Πολωνία -143
  5. Ινδία -130
  6. Ελβετία -123
  7. Μεξικό -123
  8. Κίνα -122
  9. Νέα Ζηλανδία -122
  10. Ιταλία -121

Έτσι λοιπόν, αν καθαρογράψουμε τα στατιστικά αντιλαμβανόμαστε δύο κύρια πράγματα. Ότι οι λαοί κατανοούν την σεξουαλική λειτουργία, ανάπτυξη, διάρκεια – ηδονικά, ως κομμάτι της σωματικής και ψυχικής υγείας. Δεύτερον ότι μάλλον, οι λαοί που είναι πιο απελευθερωμένοι με την ιδέα της πράξης αυτής καθαυτής είναι ικανοί να δράσουν κάτω από το συγκεκριμένο πλαίσιο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Τα συμπεράσματα, αποδεικνύουν την ανάγκη για σεξουαλική ενδυνάμωση, αναμόρφωση, ελευθερία και συναισθηματική ανακάλυψη της ηδονής, για να καταφέρουμε στο μέλλον να γίνουμε και εμείς τόσο απενοχοποιημένοι όσο οι Έλληνες και οι Βραζιλιάνοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση