ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Οι καλύτεροι τρόποι να απολαύσετε το σεξ όταν δεν είστε μόνοι στο σπίτι

Γίνεται κορύφωση στα σιγανά

Ιδού η απορία. Πόσες φορές έχουμε όλοι μας βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση; όταν αναγκαστικά η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και οι ορμόνες «επιβάλουν» στο κορμί να ακολουθήσει το πάθος προς την ηδονή, όμως δεν είμαστε μόνοι στο σπίτι;

Όταν στο δίπλα δωμάτιο βρίσκεται η συγκάτοικος, οι γονείς, τα πεθερικά, τα παιδιά; τι γίνεται όταν το πάθος κυριεύει το μυαλό και εσύ χρειάζεται να σωπάσεις την κορύφωση, ενώ όλο σου το είναι φωνάζει κυριολεκτικά «δώς τα όλα»;

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε αυτές τις λύσεις που έψαχνες τόσο καιρό για να καταφέρεις να απολαύσεις την στιγμή, παρά την δυσκολία της συνθήκης.

1.Κάντε εξάσκηση

Βρείτε τον χρόνο, όταν όλοι λείπουν από το σπίτι να κάνετε εξάσκηση, καθώς όπως εξήγησε και ο Πλάτωνας, η «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως». Δοκιμάστε τεχνικές και διαδικασίες που θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε τα όριά σας ανάλογα. Χρησιμοποιείστε «σήματα» και οδηγίες που θα ενημερώνουν τον παρτενέρ σας ότι είστε κοντά στην κορύφωση και αποφασίστε μαζί τον τρόπο για να παραμείνετε «σιωπηλοί». Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και τα αγαπημένα σας sex toys που καταφέρνουν ακριβώς αυτό, την ακινητοποίηση του στόματος.

2.Δες το αλλιώς

Αν η πρώτη λύση δεν φαίνεται να δουλεύει, επενδύστε στην φαντασία και βγείτε έξω από την ρουτίνα σας, δείτε τα πράγματα αλλιώς και τολμήστε στην «αντισυμβατική» επαφή. Εξάλλου, το σεξ και η οργασμική εμπειρία ποτέ δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα και μόνο καλούπι. Εμπνευστείτε από τις φαντασιώσεις σας και «ελάτε κοντά» σε μέρη που προσφέρουν τόσο την ιδιωτικότητα που «επιβάλλει» η στιγμή αλλά και την δυνατότητα να εκφραστείτε όσο πιο έντονα θελήσετε.

3.«Προγραμμάτισέ το»

Ένα ακόμη ενδιαφέρον σημείο, που τείνει ιδιαίτερης προσοχής, είναι ο προγραμματισμός. Ωστόσο, το να καταφέρετε να συντονίσετε το καθημερινό πρόγραμμα με αυτό της ερωτικής συνεύρεσης μπορεί να είναι κάτι που να οδηγήσει στην αποσιωποίηση του αυθορμητισμού της στιγμής. Έτσι, αν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα πάντα, προσπαθήστε να θέσετε ένα κατά τα άλλα «συμβατικό» πρόγραμμα, στο οποίο θα μοιράζεστε στιγμές με τον παρτενέρ σας, όχι κατά ανάγκη για ερωτικές συνευρέσεις, αλλά για ενδυνάμωση της μεταξύ σας σχέσης.

4.Προετοιμάστε τον δικό σας χώρο

Με την τεχνολογία αλλά και τις εξελίξεις στην αγορά, όλα είναι πλέον απτά και εύκολα να γίνουν. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να βρείτε την λύση που τόσο επιθυμείτε, απολαμβάνοντας «το τερπνόν μετά του ωφέλιμου». Επενδύστε σε μια καλή ηχομόνωση στους τοίχους του δικού σας χώρου και «φωνάξτε» όσο πιο δυνατά μπορείτε.

5.Μην το πολυσκέφτεστε

Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η πραγματικότητα, καθώς η ηδονική απόλαυση και ο οργασμός παραμένουν ταμπού, ακόμη και εν έτη 2021. Θέλετε λίγο ο σεβασμός προς την οικογένεια, λίγο οι συνθήκες, όλοι μας προσπαθούμε με κάποιον τρόπο να προφυλάξουμε τους «δικούς» μας από το να αντιληφθούν το αυτονόητο. Εντάξει νομίζω πως ήρθε πλέον ο καιρός ναι μεν να σεβόμαστε και να αντιλαμβανόμαστε τα όρια και τον χώρο των άλλων, αλλά ταυτόχρονα να αντιληφθούμε πως αν γίνει και μια φορά αισθητή η παρουσία μας «δεν χάθηκε και ο κόσμος».

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση