ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Οι 5 καλύτερες κινήσεις για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία

Διεισδύστε στον κόσμο της απόλαυσης.

Είναι πραγματικότητα, τα κορμιά έχουν χαλαρώσει και παρά τα περιοριστικά μέτρα, λόγω και της πανδημίας που ακόμη μάς χτυπά την πόρτα, είμαστε έτοιμοι για καλοκαιρινές περιπέτειες, είτε αυτό σημαίνει ότι επενδύουμε σε «σπάσιμο» της ρουτίνας με τον μοναδικό μας σύντροφο, είτε αυτό απαντά στην δοκιμή ενός διαφορετικού ερωτικού παρτενέρ χωρίς μονιμότητα.

Πολλές φορές όμως αναρωτιόμαστε πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε συγκεκριμένες κινήσεις, ένα άλλο είδος body language, που θα καταφέρουν τον «αυτόματο» ερεθισμό και θα δώσουν μια άλλη ταχύτητα στην ερωτική συνεύρεση που την καθιστά τόσο έντονη όσο και διαφορετική.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε 5 λύσεις σε αυτόν σας τον προβληματισμό που δεν είναι καθόλου χυδαίες αλλά καταφέρνουν το στόχο τους με μεγάλη επιτυχία. Ας τις δούμε λοιπόν αναλυτικά.

1. Δείξτε αυτοπεποίθηση:

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν ερωτικό σύντροφο που ενδίδει στις περιπτύξεις χωρίς κόμπλεξ και ταμπού. Αγαπήστε το σώμα σας, αγαπήστε το μυαλό σας, «αναγκάστε» τον εαυτό σας να νιώσει όμορφα για αυτό που είναι. Ένα άτομο που αναγνωρίζει τόσο τα προτερήματα όσο και τα ελαττώματά του, μπορεί να σταθεί δίπλα στον παρτενέρ του νιώθοντας ότι του «ανήκει» ο κόσμος. Έτσι και αντίθετα, όταν καλούμαστε να πράξουμε μια τόσο ξεγυμνωτική (τόσο σωματικά όσο και ψυχικά) πράξη, δείχνοντας στον παρτενέρ μας ότι ξέρουμε ποιοι είμαστε, αντανακλούμε το ίδιο και σε αυτόν.

2. Επενδύστε στην ειλικρίνεια:

Όταν λοιπόν αποδεχτούμε την κατάσταση ως έχει ήρθε η ώρα να την μεταφράσουμε σε πράξη. Να μιλάτε, εκφράζοντας τις πραγματικές σεξουαλικές σας επιθυμίες. Το να γνωρίζουμε το σώμα μας και τις ανάγκες του είναι το πιο ερεθιστικό στοιχείο, που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε έναν ή πολλούς αξέχαστο οργασμό.

3. Φλερτάρετε με άνεση:

Πιστέψτε στον εαυτό σας, και αν δεν πετύχει, δεν συνέβη κάτι. Το φλερτ είναι μια από τις βασικές αξίες της σεξουαλικής συνεύρεσης, καθώς μάς βάζει σε κλίμα ερωτικό – πρώτα εγκεφαλικά, ενώ στη συνέχεια καταφέρνει να συσσωρεύσει την ορμονική ενέργεια που μετέπειτα θα εκραγεί. Αλλάζοντας κατά πολύ την όλη εμπειρία. Δεν είναι κακό να φλερτάρετε ακόμη και με τον επι μονίμου βάσεως σύντροφό σας. Ακόμη περισσότερο, θα του αποδείξετε ότι μέχρι και τώρα σας ελκύει ερωτικά. Δείτε το σαν κάλεσμα.

4. Να είστε τολμηροί:

Η τύχη και η μοίρα αγαπά τους τολμηρούς. Ειδικότερα αν μιλάμε για καταστάσεις στις οποίες πρέπει να αξιολογήσουμε τις πιθανότητες. Έλα όμως που στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν πιθανότητες, γιατί αν τα άτομα πραγματικά αγαπούν τον εαυτό τους, και νιώθουν την αυτοπεποίθηση τότε, βάζουν στόχους και υλοποιούν τις φαντασιώσεις τους στο έπακρο. Αυτό θα πρέπει να γίνει μότο σας, καμία φορά, το να αφήνουμε τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους, χωρίς να τα υπερναναλύουμε ίσως αποβεί μεγάλη βοήθεια για την απελευθέρωση.

5. Βάλτε την προσωπική πινελιά:

Να είστε ο εαυτός σας. Η προσωπική πινελιά, είτε κατά την ώρα του φλερτ – προκαταρκτικών είτε κατά την ώρα της σεξουαλικής επαφής, είναι το στοιχείο που θα σας κάνει να μείνετε αξέχαστοι στο μυαλό του παρτενέρ σας. Δώστε μια εμπειρία που απαντά και αντανακλά όλα όσα είστε εσείς και δεν μπορεί κανείς να αντιγράψει. Γίνετε αντικείμενο του πόθου, έτσι ώστε να μην μπορέσει ποτέ να βρει αλλού αυτό που είστε εσείς.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE