ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οι 3 μεγαλύτεροι ψεύτες στα ζώδια

Αν και όλα τα ζώδια είναι ικανά για ψέματα, υπάρχουν κάποια που είναι λίγο μεγαλύτεροι ψεύτες από άλλους.

Μαρία Καραμάνου

Αποδεδειγμένα τα ψέματα καταστρέφουν μία σχέση και υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που τείνουν να είναι αθεράπευτοι ψεύτες και σχεδόν το έχουν κάνει επάγγελμα. Σίγουρα δεν το κάνουν απαραίτητα από κακό αλλά θα πρέπει να τους προσέχουμε γιατί ίσως και να μην μας λένε την πλήρη αλήθεια.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι λένε ψέματα επειδή για εκείνους η αλήθεια είναι κάτι που αλλάζει συνεχώς, κάτι που μπορούν να διαπραγματευτούν οπότε αμφισβητούν τα πάντα. Η σχέση τους με την ειλικρίνεια δεν είναι και πολύ καλή και το αν θα πουν την αλήθεια εξαρτάται απόλυτα τόσο από την διάθεση τους αλλά και από το συμφέρον που έχουν.  Κάποιοι που είναι Δίδυμοι και μπορεί να μην το ξέρατε είναι ο Donald Trump, ο Kanye West και ο Hubert-Joseph Henry.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί, έχουν πάρει μάστερ στην τέχνη της απόκρυψης και της εκμετάλλευσης, λένε ψέματα και χειρίζονται τους ανθρώπους πανεύκολα για να κρύψουν αυτά που δεν θέλουν να μαθευτούν. Συχνά, τείνουν να θέλουν να κρύψουν την αλήθεια γιατί δεν μπορούν να εμπιστευθούν τους άλλους γύρω τους. Πολλές φορές δεν εμπιστεύονται ούτε τον εαυτό τους. Αθεράπευτα καχύποπτοι, νομίζουν ότι όλοι θέλουν να τους πάνε κόντρα, να τους ξεγελάσουν και συχνά λένε ψέματα για να κυριαρχήσουν έναντι του «αντιπάλου». Ο αντίπαλος τους μπορεί να είναι ένα παιδί, ο σύντροφος, οι γονείς, οποιπσδήποτε. Και να θυμάστε ότι οι Σκορπιοί, όσο καλοί και αν είναι στο ψέμα όταν πιαστούν θα κάνουν τους κατήγορους σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και η πραγματική αλήθεια θα είναι υπο αμφισβήτηση.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι ίσως να λένε ψέματα για τους ποιο αθώους λόγους, Δεν θέλουν να αποφύγουν καταστάσεις αλλά ούτε να σε χειραγωγήσουν, θέλουν μόνο να πουν ψέματα για θέματα που αφορούν τη δουλειά τους. Λένε ψέματα αποκλειστικά για να βγάλουν λεφτά, να προχωρήσουν παρακάτω και να καταστρώσουν κάποια σχέδια για το μέλλον. 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE