ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Μπορείς αλήθεια να ελέγξεις τη διάρκεια του σεξ;

Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, με γνώμονα πάντα την από κοινού απόλαυση και τις συγκυρίες να εντείνουν την ανάγκη για απόλυτο εξωφρενικά καλό οργασμό.

Δωριάνα Κυριάκου

Η μεγάλη απορία παραμένει, μας βαραίνει και πολλές φορές μάς οδηγεί στο διαδίκτυο για λύσεις. Όχι πια, είμαι εδώ για να σε «ποτίσω» με όλα τα tips της «αγοράς» που θα σε κάνουν να περάσεις την ερωτική σου ζωή στο επόμενο επίπεδο.

Χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, με γνώμονα πάντα την από κοινού απόλαυση και τις συγκυρίες να εντείνουν την ανάγκη για απόλυτο εξωφρενικά καλό οργασμό, όλα τα εργαλεία είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή΄.

Υπάρχουν λοιπόν δύο διαφορετικά στοιχεία που αποτελούνται στην κατηγορία της ταχύτητας, αυτά που εντείνουν τον χρόνο και αυτά που αφαιρούν από αυτόν. Ωστόσο πριν τα αναλύσουμε θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όπως με τα θέματα προσωπικότητας έτσι και με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, όλα παίζουν ρόλο και όλα είναι υποκειμενικά, δηλαδή εξαρτούνται από το άτομο και τις δυνατότητές του.

Από την άλλη, αν χρειάζεται ντε και καλά να οριοθετήσουμε το μέσο όρο και πάρουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας θα δούμε ότι ποικίλει, από 33 δευτερόλεπτα μέχρι και 44 λεπτά (Δρ. Brendan Zietsch,2016).

Πράγμα που σημαίνει ότι αναπόφευκτα, εξαρτάται από τον καθένα από εμάς ποια είναι η ιδανική χρονική διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, λαμβάνοντας υπόψιν παράγοντες όπως η ταχύτητα, ο οργασμός, οι στάσεις, το πάθος κ.α. Οι προτάσεις που παρατίθενται πιο κάτω, αφορούν μερικά tips τα οποία αναφέρονται στους λόγους που το σεξ διαρκεί πιο πολύ ή πιο λίγο από το επιθυμητό, ανάλογα με τα κριτήρια των ατόμων.

Περισσότερη Διάρκεια:

1. Αλκοόλ

Η κατανάλωση αλκοόλης μπορεί να συντείνει στην διάρκεια του σεξ, καταφέρνοντας κάτι το διαφορετικό, αν και ξέρουμε ότι βοηθά και στην χαλάρωση, μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητα των ατόμων, είτε στο πόσο υγρό μπορεί να γίνει το αιδοίο είτε στο πόση στύση μπορεί να έχει το πέος.

2. Γνωρίστε τα όριά σας

Με το να υπάρχει ώριμη σκέψη και μελέτη πίσω από τη σεξουαλικότητα, τα ερεθίσματα και τις γνώσεις για το πόσο έντονα ή την χρονική διάρκεια που χρειάζεται για να φτάσετε σε οργασμό, προλαβαίνετε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και το σημείο 0, στο οποίο ξέρετε ότι φτάνετε κοντά, και μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα πριν την ολοκλήρωση.

3. Θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι

Το ξέρω, δύσκολο το εγχείρημα ειδικά όταν η απόλαυση κυριεύει το μυαλό. Ωστόσο αν ο στόχος σας είναι να καταφέρετε την ολοκλήρωση και των δύο παρτενέρ, θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι το άτομο που βρίσκεται κοντά σου έχει τις ίδιες ανάγκες με εσένα, δηλαδή πρέπει όπως λαμβάνουμε την ευχαρίστηση, να την μοιραζόμαστε κιόλας.

Λιγότερη διάρκεια:

1. Το παιχνίδι ρόλων:

Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ένα από τα πιο συχνά φετίχ και φαντασιώσεις είναι είτε το role-play είτε το dirty talking, και τα δύο έχουν ως μοναδικό στόχο την ταχύτερη και πιο έντονη ολοκλήρωση, πράγμα που σημαίνει ότι βοηθούν σε μεγάλο βαθμό την εμπλοκή του εγκεφάλου στην όλη διαδικασία.

2. Αλλάξτε τη ρουτίνα

Αν μιλούμε για συχνούς ή μόνιμους ερωτικούς παρτενέρ, τότε στόχος της επόμενης σεξουαλικής συνεύρεσης για να πετύχεις το «γρήγορο» είναι να αλλάξετε την ρουτίνα. Σπάστε τα όριά σας, κάντε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε τις αμέτρητες επιλογές και φαντασιώσεις που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

3. Δώσε σημασία στον άνδρα παρτενέρ

Από την άλλη αν ο στόχος σου είναι να τελειώσει εκείνος πιο νωρίς, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δώσεις στον «καλύτερό του φίλο» όση περισσότερη σημασία μπορείς. Ολοκληρωτικά. Μπορείς ταυτόχρονα, να βοηθήσεις με άλλους τρόπους, αγγίζοντας διάφορες ερωτογενής ζώνες στο υπόλοιπο σώμα, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια σου.

Τέλος, αν πράγματι έχετε βλέψεις για ένα από τα δύο σενάρια, αυτό που πάντα θα είναι η καταληκτική μου συμβουλή είναι η επικοινωνία. Όσα άτομα καταφέρνουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα θέματα που τους απασχολούν είτε μικρά είτε μεγάλα, πετυχαίνουν ένα άλλο επίπεδο στη σχέση τους. Δοκίμασέ το, δώσε χρόνο, κάνε μελέτη και μίλα ανοιχτά, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Isaac Quesada on Unsplash

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE