ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Μήπως τελικά ο φετιχισμός μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα;

Πώς μπορούν όμως να αξιοποιηθούν σε θεμιτά επίπεδα ανάμεσα στους συντρόφους για να «παραχθούν» τα μέγιστα αποτελέσματα;

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της σεξουαλικής ανακάλυψης είναι η αναγνώριση ότι κατά κάποιον τρόπο όλοι μας, ελκυόμαστε σε ένα βαθμό από συγκεκριμένα αντικείμενα ή συμπεριφορές, προκαλώντας αυτόματη αύξηση της λίμπιντο και ταυτόχρονη ερωτική έξαρση.

Τα φετίχ λοιπόν, υπήρχαν στην ζωή των ανθρώπων από πάντοτε, σκεπτείτε την πρωτόγονη εικόνα του άνδρα προστάτη/κυνηγού/ δυνατού «ζώου»/αρχηγού κ.ά. ή της γυναίκας τροφού/ πολυοργασμικού «ζώου»/ προστάτιδας του σπιτιού κ.α. από την αρχή της η θεωρία της σεξουαλικής έλξης βασίζεται σε «κατηγοριοποίηση» των ερεθισμάτων σε αντικείμενα-πράγματα και αισθήσεις.

Πώς μπορούν όμως να αξιοποιηθούν σε θεμιτά επίπεδα ανάμεσα στους συντρόφους για να «παραχθούν» τα μέγιστα αποτελέσματα;

Με προετοιμασία, αυτοανακάλυψη και έρευνα.

Μπορεί τα φετίχ να ορίζονται από την κοινωνία σαν απαγορευμένες πράξεις ηδονής, σαν «αμαρτίες» ή σαν στιγματοποιημένες εκρήξεις σεξουαλικότητας, όμως στην βάση τους βοηθούν τα ζευγάρια να αξιοποιήσουν την φαντασία τους στο έπακρο. Χρησιμοποιόντας όσα παρέχονται στην αγορά ή και όχι για την δική τους έξαρση ερωτισμού και πειραματισμό.

Μερικά παραδείγματα μπορεί να αποτελέσουν, τα αισθητηριακά φετίχ, όπως έλλειψη όρασης, ακοής ή αφής, διεγείροντας τις υπόλοιπες αισθήσεις και εξιτάροντας την αναμονή, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ανυπομονησία και μαζί της την λίμπιντο, χρησιμοποιόντας αντικείμενα όπως χειροπέδες, μάσκες, πάγο, λιπαντικό κ.ά.

Άλλες μπορεί να αφορούν τα αντικείμενα ως φετίχ, όπως τα pricings (στις θηλές, τα γεννητικά όργανα, τα χείλη, τη γλώσσα κ.ά.) διεγείροντας την φαντασία του πως θα ήταν να αγγίξει κάτι εξωσωματικό το σώμα. Ακόμη φετιχιστικά αντικείμενα, μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο είδος εσωρούχων, παπουτσιών, χρώματος μαλλιών, στολών, σεναρίων ταινιών, τα οποία ανταποκρίνονται αντιστοίχως στις πιο πάνω ερωτικές αφυπνίσεις.

Σημαντικό είναι να καταγραφεί το δεδομένο ότι υπάρχει μια γραμμή ανάμεσα στην κλινική διαστροφή, πολλές φορές εμμονική και κυρίως προκαλεί αρνητικά φορτησμένα συναισθήματα, και τα φετίχ ως αντικείμενο σεξουαλικού πειραματισμού. Το γεγονός ότι μια τόσο «κοινωνικά καταπιεστική» κατάσταση επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στις ιδιαίτερές μας στιγμές, είναι αυτό που θα ήταν καλό να τύχει επεξεργασίας.

Έτσι ώστε, όταν έρθει η ώρα να απαλλαγούν τα άτομα από τα «δεσμά» τους, να γίνει χωρίς κανένα προβληματισμό, πάρα μόνο στο πως, το που και το πότε, ερωτήματα που λύνονται με έρευνα και πειραματισμό. Αφεθείτε λοιπόν στον κόσμο της δοκημής και απαλλαγείτε από όλα όσα σας θέτουν σε σεξουαλική καταστολή.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση