ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Καν ‘το όπως οι Ισπανοί

Μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τον άνδρα εραστή

Δωριάνα Κυριάκου

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τις στάσεις που εξιτάρουν τους παρτενέρ, ανεβάζοντάς τους επίπεδο και μεταφέρνοντάς τους σε άλλες διαστάσεις.

Εύκολες και δύσκολες, στάσεις που απαιτούν ευλυγισία, φαντασία και εσωτερική ανακάλυψη, στάσεις που εξαπολύουν το ερωτικό πάθος στο μέσα των ατόμων, αναγεννούν την σεξουαλικότητα και προσδίδουν σε κάθε σχέση κάτι το διαφορετικό.

Η βανίλια, πάντα θα είναι η αγαπημένη μας γεύση, μην μας αδικείται, ωστόσο μια στο τόσο αξίζει τον κόπο με τα 1000 να δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό, εξάλλου στις μέρες μας τα ταμπού και οι προκαταλήψεις μπορούν εύκολα να εξαλειφθούν με ένα μόνο άγγιγμα, αφήνοντας ελεύθερο το πάθος να κυριεύσει το υποσυνείδητο.

Έτσι λοιπόν, όταν μιλάμε για προκαταρκτικά ή και όχι, όταν αναφερόμαστε στις «αντισυμβατικές στάσεις» , το «ισπανικό» ή «κουβανέζικο» είναι η πιο απολαυστική στάση, που θρέφει τόσο την οπτικό ερέθισμα όσο και το ηδονικό.

Για να ήμαστε ξεκάθαροι, πρόκειται για την συνθήκη στην οποία η γυναίκα ενώνει τα στήθη της προς το κέντρο του κορμού της και ο άνδρας τοποθετεί το πέος του ανάμεσά τους. Η απόλαυση επέρχεται με την παλινδρομική κίνηση του πέους.

Σε βαθμό δυσκολίας, η συγκεκριμένη στάση, δεν είναι και από τις πιο δύσκολες, ωστόσο, αν ενδιαφέρεστε πράγματι να επενδύσετε σε αυτήν, αφήστε τον εαυτό σας και την φαντασία σας ελεύθερη.

Επενδύστε σε ένα καλό λιπαντικό, και «φορέστε» το πιο σαγηνευτικό σας βλέμμα, έτσι θα περάσετε μια win – win κατάσταση , όπου ο άνδρας παρτενέρ σας θα φτάσει σε άλλα επίπεδα ηδονικής απόλαυσης, θρέφοντας ταυτόχρονα το «εγωιστικό» τέρας που κρύβει μέσα του, καθώς έτσι σας «σταμπάρει» ως δική του.

Μπορεί πολλές φορές να αναφερθήκαμε στην ηδονική απόλαυση που προσφέρει και για τους δύο παρτενέρ η κατά τα άλλα «φυσιολογική» σεξουαλική πράξη. Ωστόσο το «ισπανικό» γίνεται μια αιτία για εκ βαθέων απόλαυση που πράγματι πολλοί άνδρες «φοβούνται» να ζητήσουν από τις συντρόφους τους. Κυρίως γιατί ενδόμυχα πιστεύουν στο ότι δεν μπορεί να προσφέρει την αντίστοιχη ηδονή στην παρτενέρ τους.

Πόσο λάθος όμως κάνουν;

Καθώς, το σεξ, και συγκεκριμένα το «ισπανικό» μπορεί να μετατραπεί στην νέα σας αγαπημένη στάση προκαταρκτικών, αφού ο άνδρας παρτενέρ θα έχει τα χέρια του ελεύθερα να περιπλανηθούν σε όλο το κορμί της σεξουαλικής του συντρόφου.

Όλα αυτά στην θεωρία ακούγονται πειστικά, η πράξη όμως μπορεί να επιφέρει μερικές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα την κόπωση στα χέρια της γυναίκας παρτενέρ, έτσι μπορείτε να επιστρατεύσετε διάφορα βοηθήματα που υπάρχουν στην αγορά (όπως σχοινιά και κολλητική ταινία) ή ακόμη και να αλλάξετε στάση, για να καταφέρετε να βρείτε την ιδανική συνθήκη που θα βολέψει και τους δύο.

Όπως και να έχει, αφού φτάσαμε μέχρι εδώ θα ήταν άδικο να μην δώσουμε σε αυτή την τόσο αδικημένη στάση ένα άρθρο δικό της, να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και να οδηγήσουμε τον ερωτισμό σε άλλα επίπεδα. Μια μόνο δοκιμή θα σας πείσει..Trust us.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by We-Vibe Toys on Unsplash

10 + 3 αλήθειες για το σεξ

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ξεκινά νωρίς κατά την παιδική ηλικία και συνεχίζεται στην εφηβική ...
newsroom must
 |  LOVE
Είστε έτοιμοι για σχέση;

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά και αφήνει την ερωτική ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE