ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Ήρθε η ώρα για sexy γιορτινά παιχνίδια

Ε ναι, όπως οι γιορτινό κλίμα μπαίνει ολοένα και πιο πολύ στα σπίτια μας, ήρθε η στιγμή να το μεταφέρουμε και στις σεξουαλικές μας αναζητήσεις.

Δωριάνα Κυριάκου

Τι πιο ενθουσιώδες και απολαυστικό από το να βρίσκεστε σε πειραματικό mood με τον ερωτικό σας παρτενέρ ακόμη και με το πέρας των δυσκολιών της καθημερινότητας; και ποια είναι η καλύτερη εποχή για να κάνετε την αρχή; Φυσικά η γιορτινή.

Εμπνευσμένοι λοιπόν από το κλίμα, και θέλοντας να σας προσφέρουμε λύσεις στους πιθανούς σας προβληματισμούς, για τις σεξουαλικές αναζητήσεις του χειμώνα, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε μερικά ερωτικά παιχνίδια που με σιγουριά θα ανάψουν τα αίματα και θα οδηγήσουν την σεξουαλική σας σχέση ένα επίπεδο πιο ψηλά.

1. Secret Fantasy
Το πρώτο παιχνίδι έχει ως εξής, οι δύο παρτενέρ, σε ανύποπτο χρόνο θα πρέπει να σημειώσουν σε αριθμημένα χαρτάκια (μέχρι την Πρωτοχρονιά) τις πιο κρυφές τους ερωτικές επιθυμίες, ή τις στάσεις και πειραματισμούς που θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Με σκοπό να μπουν όλα μαζί σε μια γυάλα και να διαλέγετε randomly ένα για να εκπληρώσετε εκείνη την ημέρα. Στο τέλος του χρόνου θα επιβραβεύσετε τον παρτενέρ σας με ένα δώρο, αυτό της ολοκλήρωσης της πιο κρυφής του φαντασίωσης.

2. Pick or Sit
Σε αυτό το παιχνίδι, οι δύο παρτενέρ κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλο (sexy tip: βάλτε φαντασία στην ενδυμασία σας) και παίζουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων με επίκεντρο τις σεξουαλικές επιθυμίες. Εκεί αν ο ένας από τους δύο παρτενέρ επιλέξει να μην απαντήσει στην ερώτηση τότε θα πρέπει να παρακολουθήσει χωρίς να αγγίξει καθόλου κατά την διάρκεια του γύρου τον άλλον να αφαιρεί ένα από τα αντικείμενα ή ρούχα που φορά. Στο τέλος φυσικά κερδισμένοι θα βγείτε και οι δύο αφού πρώτα θα μάθετε τις πραγματικές επιθυμίες του παρτενέρ σας και μετά η αναμονή θα προσδώσει άλλη υφή στην ερωτική συνεύρεση.

3. Δίνω τον έλεγχο
Εδώ, οι δύο παρτενέρ θα πρέπει να μοιράσουν διαφορετικά κομμάτια της εβδομάδας των γιορτών δίνοντας τον πλήρη έλεγχο στον παρτενέρ τους κατά την διάρκεια τουλάχιστον όσο αφορά το σεξουαλικό κομμάτι. Έτσι θα δοθεί η πιθανότητα και οι δύο να εμπλουτίσουν τις σεξουαλικές τους αναζητήσεις μέσα από την εμπιστοσύνη προς τον παρτενέρ. Προσοχή, η επιβράβευση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτού του παιχνιδιού. Ακολούθως θα πρέπει να φροντίσετε οι «δοκιμασίες» που θα βάζει ο ένας στον άλλο να μεγαλώνουν σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας που είστε εσείς «κυρίαρχος».

4. Ο «τζογαδόρος»
Στον κόσμο των ερωτικών βοηθημάτων έχουν εδώ και αρκετά χρόνια εισχωρήσει δύο «μαγικά» ζάρια. Εμπνευσμένοι λοιπόν από το κλίμα των ημερών μπορείτε να αφιερώσετε ένα ολόκληρο βράδυ οι δυο σας για να «τζογάρετε» χρησιμοποιώντας δύο ζάρια αλλιώτικα από τα άλλα. Φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που το ένα περιγράφει με εικόνες συγκεκριμένες στάσεις και το άλλο θα δίνει είτε την διάρκεια είτε την πολυπλοκότητά της. Μπείτε στο κλίμα φορώντας τα πιο σέξι κόκκινά σας εσώρουχα και προσπαθήστε να βάλετε «στοίχημα» με τον παρτενέρ σας για το ποιος θα καταφέρει να παρατείνει τον οργασμό του περισσότερο από τον άλλο, με νικητή φυσικά και τους δύο.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση