ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Γιατί κάνουμε περισσότερο σεξ τις κρύες νύχτες;

Οι πλείστοι άνθρωποι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

newsroom must

Ετοιμαζόμαστε σε λίγες ημέρες να υποδεχτούμε και επίσημα τον χειμώνα και οι περισσότεροι από εμάς ξεκινήσαμε να παρατηρούμε μερικές αλλαγές στην συμπεριφορά μας, λόγω της εποχής. Πέρα από την χειμερινή μελαγχολία που είναι πολύ συνηθές αυτή την εποχή, αρκετοί άνθρωποι έχουμε αυτή την περίοδο μεγάλη επιθυμία για σεξ. Αν σκέφτεστε ότι αυτό είναι ίσως παράλογο και ψάχνετε να αιτιολογήσετε την συμπεριφορά σας, να σας πούμε ότι η κατάσταση αυτή είναι απολύτως λογική καθώς αρκετές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι πλείστει απολαμβάνουν να κάνουν έρωτα περισσότερο το χειμώνα από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Δείτε στην συνέχεια τέσσερις λόγους που απαντούν στο γιατί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν περισσότερο σεξ τώρα που χειμωνιάζει.

1. Αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης
Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος καταγράφουν συνήθως τον μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι ειδικοί προτείνουν ότι οι άνθρωποι είναι πιο γόνιμοι κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα των υψηλών συγκεντρώσεων σπέρματος και των αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης. Τα σπερματοζωάρια νιώθουν ανακούφιση από τη θερινή ζέστη του Αυγούστου έως τον Οκτώβριο, οπότε πολλαπλασιάζονται με υψηλότερους ρυθμούς κάτω από τη δροσιά του χειμώνα.

2. Η αγκαλιά διεγείρει την ορμόνη Ωκυτοκίνη, ενισχύοντας έτσι τα θετικά συναισθήματα                                                                                 Οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη αν αγκαλιάζονται τον χειμώνα κυρίως εξαιτίας του καιρού. Όσο πιο πολύ κρύο έχει και όσο πιο μουντός είναι ο καιρός, τόσο εμείς έχουμε την ανάγκη να αγκαλιαζόμαστε. Αυτό φυσικά ‘έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση ορμονών, κυρίως της Ωκυτοκίνης. Από βιολογικής πλευράς η ορμόνη αυτή γνωστή και ως ορμόνη της αγάπης – στον εγκέφαλο και αυξάνει τη σεξουαλική έλξη μεταξύ των συντρόφων. Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Duke διαπίστωσαν ότι η ωκυτοκίνη θεραπεύει την κατάθλιψη, πυροδοτεί θετικά συναισθήματα. Όλα αυτά συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σέξι φιλικού περιβάλλοντος.

3. Οι άνθρωποι είναι πιο ελκυστικοί τις κρύες εποχές
Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ντυθούν ελάχιστα στους δρόμους ή να κολυμπήσουν με μπικίνι το χειμώνα. Ο χειμώνας, συνεπώς, σημαίνει ότι άνδρες και γυναίκες βλέπουν πολύ λίγο το γυμνό δέρμα του άλλου, οπότε η φαντασία... οργιάζει και η επιθυμία μεγαλώνει.

4. Οι γυναίκες βιώνουν καλύτερους οργασμούς όταν φοράνε χειμερινές κάλτσες
Σύμφωνα με τα πρόσφατα ευρήματα του Πανεπιστημίου του Groningen υποστηρίζει ότι οι γυναίκες έχουν 30 τοις εκατό υψηλότερες πιθανότητες να βιώσουν οργασμό όταν φορούν κάλτσες. Το καλοκαίρι και ειδικά στην χώρα μας κάτι τέτοιο είναι αδύνατον λόγο των υψηλών θερμοκρασιών. Το ποσοστό αυτό επιτυχίας αυξάνει και την ανάγκη των γυναικών για σεξ.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση