ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Friends with benefits: Μην ελπίζεις για κάτι περισσότερο

Μία τάση που υπάρχει εδώ και χρόνια και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο «ενδιαφέρουσα» και «δημοφιλής», αφού αποκτά όλο και περισσότερους «υποστηρικτές», ηλικίας 20 μέχρι 40.

Ο λόγος για το «Friends with benefits», να διατηρείς δηλαδή με κάποιον εκτός από φιλικές σχέσεις και σεξουαλικές, χωρίς όμως να έχετε δεσμό μαζί… με ταμπέλα.

Δύο άτομα που αποφασίζουν να είναι φίλοι και εραστές, αλλά προτιμούν να αποφεύγονται οι τίτλοι των σχέσεων.

Τα κοινωνικά ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητές τους αρκούν χωρίς να χρειάζονται κανένα ερωτικό ή συναισθηματικό δέσιμο. Παράλληλα τα δύο αυτά άτομα δεν αποζητούν αποκλειστικότητα.

  • Οι άνδρες είναι ευκολότερο να μπουν σε μία τέτοια σχέση, αφού αυτοί επιθυμούν να έχουν πολλές και διάφορες ερωτικές συντρόφους, χωρίς να είναι δεσμευμένοι.
  • Αντίθετα, το 75% των γυναικών γίνονται «Friends with Benefits» με την ελπίδα πως τελικά ο φίλος-εραστής θα τις ερωτευτεί παράφορα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τελικά μια «φυσιολογική» σχέση.
    Μάλιστα όταν οι ελπίδες τους αυτές δεν επιβεβαιώνονται, τότε είναι που αρχίζουν να συζητούν με τον σεξουαλικό σύντροφό τους τις πιθανότητες για να συνάψουν δεσμό.
  • Όταν αυτός τους απαντά αρνητικά ή αλλάζει συζήτηση τότε αυτές θέλουν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους.
    Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να εγκαταλείπουν οι περισσότερες γυναίκες πληγωμένες.
  • Σύμφωνα με έρευνες, οι πιθανότητες να προκύψει μια πραγματική σχέση μέσα από την σχέση «των φίλων με προτερήματα» είναι 13%.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση