ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Έτσι θα διατηρήσεις τη σχέση σου ζωντανή αν δουλεύεις πολλές ώρες

Ζωή Τουτουντζίδου

Την σημερινή εποχή οι γυναίκες μπορούν να εργάζονται και να διαπρέπουν σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς, ένα δικαίωμα που επιτεύχθηκε μετά από πολλά χρόνια αγώνων. Πρωταρχικός στόχος των γυναικών είναι πλέον να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα και να είναι οικονομικά ανεξάρτητες. Αυτό φυσικά πολλές φορές απαιτεί αρκετό χρόνο και ενέργεια.

Και παρόλο που μια επιτυχημένη καριέρα μπορεί να μας προσφέρει την οικονομική άνεση που χρειάζεται για να έχουμε το σπίτι και τα υλικά αγαθά που ονειρευόμαστε, συχνά αναγκαζόμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία πετυχημένη καριέρα ή μια επιτυχημένη σχέση. Αυτό συμβαίνει όταν η εργασία που έχουμε απαιτεί αρκετό χρόνο από εμάς, με αποτέλεσμα να έχουμε ελάχιστο χρόνο για τον σύντροφο μας.
Φυσικά η δυσκολία αυτή μεγεθύνεται αν αναλογιστεί κανείς ότι πέραν από την καθημερινή εργασία μια γυναίκα καλείται να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών και τις υπόλοιπες ασχολίες του σπιτιού.

Ένα ερώτημα που απασχολεί αρκετές γυναίκες την σύγχρονη εποχή και αξίζει να αναλύσουμε είναι το πώς θα μπορεί κανείς να κρατήσει την σχέση ζωντανή ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και τις πολλές ώρες εργασίας;

1.Ποιοτικός χρόνος

photo by @Colin Maynard on Unsplash

Αφήστε για λίγο πίσω την δουλειά και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις και επενδύστε σε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σου. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ρομαντική έξοδο μόνο οι δυο σας ή να δείτε μια ταινία μαζί. Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος σου να νιώσει ότι λαμβάνει την απόλυτη προσοχή από εσένα, όσο πιο συχνά μπορείς.

2. Επικοινωνία

photo by @Priscilla Du Preez on Unsplash

Το κλειδί για μια πετυχημένη σχέση είναι η επικοινωνία. Βρείτε χρόνο ως ζευγάρι, έστω και μια φορά την ημέρα να συζητήσετε για διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Καλό θα είναι να μην αναφερθείτε στην δουλεία, αλλά να μοιραστείτε τις σκέψεις και τους στόχους σας.

3. Μιλήστε στο τηλέφωνο έστω μία φορά μέσα στην ημέρα

photo by @brucemars on Unsplash

Όταν σας το επιτρέπει η εργασία σας, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μέσα στην ημέρα, μέσω ενός μηνύματος ή τηλεφωνική κλήσης. Με αυτό τον τρόπο θα δείξετε στον σύντροφο σας ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον και θέλετε να μάθετε πως περνάει την ημέρα του.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση