ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

Εν καιρώ καραντίνας, οι κανόνες του φλερτ αλλάζουν

Το φλερτ αυτή την περίοδο απαιτεί μεγάλη τέχνη και από τα δύο φύλα

Ριάνα Στυλιανού

H καραντίνα συνεχίζεται ανέκαθεν και μαζί με αυτή όλα τα συναισθήματα που πάνε πακέτο όπως η βαρεμάρα, το άγχος και γενικά η περίεργη ψυχολογία που λίγο ή πολύ όλοι μας βιώνουμε αυτές τις μέρες. Όλα αυτά τα συναισθήματα που σας κατακλείνουν ίσως να σας οδηγούν σε μερικές πράξεις που δεν θα κάνατε στην “κανονική “ σας ζωή. Όπως και να έχει οι πράξεις μας έχουν και τις συνέπειές τους και η εν λόγω δραστηριότητα, αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει, αφορά την ερωτική μας ζωή.

Είναι γεγονός πως αυτή την περίοδο οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται στο έπακρο, είτε βιώνετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας από απόσταση είτε είστε single. Στην περίπτωση που δεν είστε σε σχέση, πολύ πιθανό να βρήκατε το θάρρος να στείλετε σε εκείνο το άτομο που τόσο πολύ σας αρέσει και δεν είχατε ποτέ τολμήσει να κάνετε την πρώτη κίνηση. Και στις δυο περιπτώσεις λοιπόν, σε σχέση ή όχι πρέπει να έχετε λίγα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού σας έτσι ώστε να μην τα θαλασσώσετε εν καιρώ καραντίνας και στο τέλος να μην μπορείτε να ξεφύγετε από τις συνέπειές όταν με το καλό επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Προσωπικός χώρος
Πρώτα απ' όλα είναι σημαντικό να δίνετε σημασία στον προσωπικό χώρο του άλλου. Είτε συγκατοικείτε είτε απλά βρίσκεστε στην μέση ενός διαδικτυακού φλερτ. Βεβαιωθείτε πως δεν βομβαρδίζεται το άτομο αυτό με μηνύματα τύπου. “ Τι νέα;” κάθε τρεις και λίγο. Καταντά βαρετό και αγχωτικό. Πάρτε το χαλαρά και ανοίξτε συζητήσεις για θέματα εκτός κορωνοϊού και καραντίνας, έτσι ώστε να αλλάξετε και οι δύο διάθεση.

Όχι στις ακραίες καταστάσεις
Μην αναγκάζετε τον/την σύντροφό σας να κάνει ακραία πράγματα για εσάς. Όπως παραδείγματος χάρη να βγει για να σας συναντήσει ή ακόμα χειρότερα, να εμφανιστείτε εσείς κάτω από το μπαλκόνι χωρίς την συγκατάθεση του άλλου. Τα μηνύματα τύπου “Θέλεις να βρεθούμε για λίγο το βράδυ;” ή “Αν θέλεις να με δεις θα έρθεις” απαγορεύονται αυστηρά!

Κρατήστε πράγματα για τον εαυτό σας
Εάν αυτές τις μέρες είστε κυριολεκτικά ένα κινούμενο ζόμπι που απλά τρώει και κοιμάται δεν είναι ανάγκη να το μοιραστείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με το άτομο που βρίσκεστε σε σχέση από απόσταση. Δεν υπάρχει κανένα απολυτός judgment για το πώς περνά ο καθένας τις μέρες της καραντίνας του αλλά δεν είναι απαραίτητο να λέτε συνέχεια πόσο πολύ φάγατε, πόσο πολύ βαριέστε ή πόσες ώρες καθίσατε μπροστά από το Νetflix με ένα οικογενειακό παγωτό εξολοκλήρου για πάρτη σας. Επαναλαμβάνουμε, δεν υπάρχει λάθος ή σωστό στον τρόπο που επιλέγει κάποιος να ζει, απλούστατα δεν είναι ελκυστικό για το άλλο άτομο να τα ακούει συνέχεια. Μπορείτε να αναφερθείτε στις δουλειές του σπιτιού που κάνατε ή την γυμναστική , γενικά κάτι πιο παραγωγικό. Επίσης, μην αργείτε να απαντάτε πίσω στα μηνύματα. Είμαστε σε καραντίνα, βρισκόμαστε όλοι σπίτι και το τηλέφωνο μας βρίσκετε δίπλα μας 24/7. Είναι απλούστατα αγενές.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση