ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Αυτά τα 3 ζώδια προτιμούν το casual dating

Μήπως είστε ένα από αυτά;

Μαρία Σάββα

Είτε βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση είτε μόλις βγήκατε από μία που διήρκεσε λίγο, πιθανότατα γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε κατάστασης. Πολλοί επιθυμούν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο και να ζήσουν το «για πάντα» μαζί του. Ωστόσο, υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων που αποφεύγει τις σοβαρές δεσμεύσεις και προτιμά τις εφήμερες σχέσεις.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία από τα δώδεκα ζώδια προτιμούν να συνάπτουν σύντομες σχέσεις, αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις και τις επισημοποιήσεις. Η ελευθερία είναι προτεραιότητά τους και όταν νιώσουν παγιδευμένοι σε μια σχέση χωρίς ενδιαφέρον, φεύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτά τα ζώδια είναι ο Κριός, ο Δίδυμος και ο Τοξότης.

Τα ζώδια που αποφεύγουν τις μακροχρόνιες σχέσεις

Κριός

Ο Κριός, ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου, είναι εξαιρετικός στις νέες αρχές, αλλά όχι τόσο στο να διατηρεί μια σχέση. Στην αρχή, ενθουσιάζεται, αφοσιώνεται και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον σύντροφό του. Οι νέες αρχές τον ενθουσιάζουν και τον γεμίζουν ενέργεια. Ωστόσο, μόλις η αρχική φάση περάσει, αρχίζει να βαριέται και να χάνει το ενδιαφέρον του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος, ζώδιο του αέρα, λειτουργεί με την ταχύτητα του φωτός. Όσο γρήγορα ερωτεύεται, τόσο γρήγορα απομακρύνεται και αναζητά την επόμενη σχέση. Δεν είναι στη φύση του να παραμένει σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ακόμα κι αν ερωτευτεί βαθιά, η ανάγκη του για πολλές επιλογές υπερτερεί, και έτσι απομακρύνεται γρήγορα. Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και όταν αυτό συμβεί, δεν υπάρχει επιστροφή.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία του και θέλει πάντα να έχει τον έλεγχο της ζωής του. Επηρεασμένος από τον Δία, αποζητά την αυτονομία και την αυθόρμητη ζωή. Όταν νιώθει τη ρουτίνα να πλησιάζει, απομακρύνεται αμέσως. Δεν αντέχει τον προγραμματισμό και τις σοβαρές δεσμεύσεις, και μπορεί ακόμα και να αλλάξει πόλη για να διατηρήσει την ελευθερία του.

Αν ανήκετε σε κάποιο από αυτά τα ζώδια ή έχετε σχέσεις με κάποιον που ανήκει σε αυτά, ίσως να αναγνωρίζετε αυτές τις τάσεις. Οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες προτιμούν να ζουν τη ζωή τους ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, επιλέγοντας τις σύντομες σχέσεις που τους προσφέρουν τον ενθουσιασμό και την ανεξαρτησία που χρειάζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ζώδια  |  σχέσεις  |  must know  |  love  |  zodiac signs  |  news  |  lifestyle

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE