ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

5 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια στο σεξ

Πολύ πιο χρήσιμοι από όσο νομίζετε.

Μιλήσαμε πολλές φορές για την λίμπιντο και την αξία της σε κάθε ρομαντική σχέση. Είναι το άλφα και το ωμέγα της σεξουαλικής λειτουργίας και δραστηριότητας.

Μπορεί όμως κάποιες φορές λόγω και τον όσον επειρεάζουν την καθημερινότητα, τα επίπεδά της να πέσουν κατακόρυφα και να ψάχνουμε κάποιον τρόπο για να ξανανιώσουμε τον ερωτισμό που προσδίδει ενθουσιασμό στην ζωή μας. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό, αν τα χρησιμοποιήσουμε με έξυπνο τρόπο.

Αυτοί λοιπόν είναι οι 5 καλύτεροι τρόποι, για να έχετε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα

1. Μασάζ

Ο νούμερο ένα τρόπος για να ανεβάσουμε τα επίπεδα της λίμπιντο είναι με την εμπειρία της αφής. Λογικό καθώς όταν συνδιάσουμε την ερεθιστική μυρωδιά των ελαίων και την «ηλεκτρισμένη» κίνηση της αφής τότε θα πετύχουμε το αναμενόμενο. Αδράξτε την ευκαιρία και «κακομάθετε» τον/την/το σύντροφό σας με αυτόν τον τρόπο, για εγγυημένη αυξηση της σεξουαλικής διέγερσης.

2. Σε κερί

Βάλτε λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας μέσα σε ένα κερί. Ανάψτε το και τοποθετήστε το στον χώρο που «αναμένετε» να εξελιχθεί η ερωτική πράξη. Με αυτόν τον τρόπο θα διεγείρετε ταυτόχρονα 3 διαφορετικές λειτουργίες. Την όσφρηση, καθώς η μαγευτική μυρωδιά θα λειτουργίσει ως ηρεμιστικό και αφροδισιακό, την αναμονή καθώς θα «προγραμματίσετε» το μυαλό σας να εκκρίνει τις love hormones και τέλος την αφή, αφου με τόση «διαδικασία» το άγγιγμα γίνεται πολύ πιο ερωτικό.

3. Μετά το μπάνιο

Χρησιμοποιείστε τα έλαια μετά το μπάνιο για δύο λόγους. Πρώτα για τις ενιδατικε΄ς τους ιδιότητες, για απαλό – λείο δέρμα. Μετά για τις δραστικές τους ιδιότητες, αφού τα περισσότερα έχουν τέτοιες που ωθούν σε αυξημένα επίπεδα λίμπιντο. Τί καλύτερο μετά από ένα δροσιστικό ντούζ, να προδιαθέσετε τον εαυτό σας προς την πλήρη ευχαρίστηση.

4. Σαν λιπαντικό

Υπάρχουν αρκετά, φυτικά – βιολογικά έλαια, ακόμη και συνταγές ‘do it yourself’ που είναι άκακα για το δέρμα. Εκμεταλλευτείτε τον εύκολο αυτό τρόπο, και χρησιμοποιήστε τα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, για να πετύχετε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της ηδονής. Μείώνουμε την τριβή, αυξάνουμε την όσφρηση, είναι μια win – win κατάσταση.

5. Σαν «ηρεμιστικό»

Μιλήσαμε και πιο πάνω για τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Τα αιθέρια έλαια, μπορούν να γίνουν τεράστιος σύμμαχος, ιδιαίτερα στο άγχος της «απόδωσης». Αν χρησιμοποιηθιύν σωστά μπορούν να φέρουν το μυαλό σας σε μια κατάσταση ηρεμίας, χωρίς χημικές παρεμβάσεις, που θα αφήσουν την λίμπιντο να «μεγαλώσει». Με την ιδιότητα αυτή θα καταφέρετε να ενδώσετε στην σεξουαλική επιθυμία χωρίς πολλές σκέψεις και προβληματισμούς.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση