ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

5 προτάσεις για να δείξουμε την αγάπη μας στην μαμά και από μακριά

Η γιορτή της μητέρας είναι η κατάλληλη αφορμή να εκφράσετε όλα όσα θέλετε να της πείτε.

Δωριάνα Κυριάκου

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να στέρησε από όλες τις μανούλες τα παιδιά τους, μπορεί να μας έχει απομακρύνει από την θεμελιώδη επαφή και την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια που απορρέει από την αγκαλιά της μάνας. Όμως η γιορτή της μητέρας είναι η κατάλληλη αφορμή να εκφράσετε όλα όσα θέλετε να της πείτε, και να της δείξετε πόσο την έχετε επιθυμήσει ακόμη και από μακριά.

Για αυτό και εμείς σας ετοιμάσαμε 5 προτάσεις, για να αξιοποιήσετε τα διαθέσιμα μέσα που έχετε και να της ευχηθείτε, με τον καλύτερο τρόπο για την ημέρα της γιορτής της, Κυριακή 9 Μαΐου.

1.Ετοιμάστε μια βιντεοκλήση:

Πλέον, μετά και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του κόσμου με την τεχνολογία. Όλα τα zoom calls και τις διαδικτυακές πλατφόρμες, είναι η πιο εύκολη λύση για να έρθουμε κοντά ακόμη και αν είμαστε μίλια μακριά. Προσπαθήστε να βρείτε μια κοινή ώρα και βλέποντάς την απέναντί σας, προσπαθήστε να της επικοινωνήσετε όλα όσα νιώθετε για αυτήν.

2. Στείλτε της λουλούδια:

Ένα από τα καλά της καραντίνας είναι ότι πλέον πολλές επιχειρήσεις λειτουργούν με την επιλογή delivery. Μαζί με τα λουλούδια, γράψτε μια κάρτα, ενσωματώστε την στην παραγγελία σας και είστε έτοιμοι. Πείτε στο ανθοπωλείο την διεύθυνση και την ώρα που θέλετε να σας την παραδώσουν και κάντε της την πιο όμορφη έκπληξη

3. Φτιάξτε homemade κάρτες

Θυμηθείτε τον καιρό που ήσασταν παιδιά και ερχόσασταν από το σχολείο με διάφορες κατασκευές. Όλα όσα φτιάχναμε μικροί οι μητέρες τα κρατούσαν σαν φυλακτό. Επισκεφθείτε λοιπόν το «εσωτερικό» σας παιδί και φτιάξτε μια αποκλειστικά μοναδική κάρτα για την μαμά σας. Της αξίζει το καλύτερο, θα αναγνωρίσετε μαζί την αξία που έχει ο χρόνος που περνά, και πλέον η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή από ποτέ.

4. Αφιερώστε της τραγούδι στο ραδιόφωνο

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα είναι να συντονίσετε την μητέρα σας, στον αγαπημένο της ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ έχετε ήδη στείλει μήνυμα ενημερώνοντάς τους για το τραγούδι που της αρέσει πολύ και κάντε της μια «παλιομοδίτικη» αφιέρωση. Όχι μόνο θα ξετρελαθεί με την καινοτόμα αυτή ιδέα, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένη σαν μια πολύ ιδιαίτερη μνήμη και για τους δύο σας.

5.Πείτε Σ ’αγαπώ

Για την μαμά του κάθε παιδιού, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη του. Ανιδιοτελής, μοναδική και τόσο δυνατή που κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει. Μοιραστείτε με την δική σας μαμά την τεράστια αυτή λέξη και κάντε την, την πιο χαρούμενη του κόσμου. Γιατί η μαμά τις περισσότερες φορές δεν έχει ανάγκη από υλικά αγαθά αλλά από την συναισθηματική μας σχέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση