ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

5 κόλπα για να σπάσετε τη ρουτίνα

Η εποχή της αγκαλιάς και του καναπέ είναι εδώ, όμως καμιά φορά η ρουτίνα οδηγεί τα ζευγάρια σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Εκεί που καλά-καλά δεν προλάβαμε να το χαρούμε, το καλοκαίρι ήρθε και έφυγε, έφερε «φθινόπωρο» (όσο αυτό γίνεται στην Κύπρο) και να σου που σε λίγο θα έρθει ο χειμώνας να φέρει νέες ανακατατάξεις στα ερωτικά αλλά και τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τα ζευγάρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο ο Σεπτέμβρης όσο και ο Οκτώβρης άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση στους ρομαντικούς, καθώς δεν είναι και οι πιο ερωτικοί μήνες του χρόνου, αφού η δουλειά και οι υποχρεώσεις αφήνουν συνήθως τα ζευγάρια σε μια «δίνη» καθωσπρεπισμού και ρουτίνας που στο τέλος μπορεί να αποβεί και μοιραία για το μέλλον τους.

Όμως μην ανησυχείτε, δεν έχει έρθει ακόμη το τέλος του κόσμου, οι εποχές αλλάζουν και φέρνουν πάντα καινούργιες εμπειρίες, έτσι και εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας 5 νέα κόλπα για να φέρετε ένα αέρα ανανέωσης στη σχέση σας.

1. Απαλλαγείτε από το πρόγραμμα
Τέλος οι οργανωμένες έξοδοι και τα κατά τα άλλα πολύ μετρημένα ραντεβού. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με την «παιδικότητά» σας, αφεθείτε στον αυθορμητισμό και ξεχάστε έστω και για λίγο τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει». 

2. Αφιερώστε τουλάχιστον 1 ολόκληρη μέρα χωρίς παρέα
Χωρίς κινητά τηλέφωνα (όσο γίνεται), χωρίς παρενοχλήσεις και χωρίς άλλη παρέα. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στον σύντροφό σας, κάντε πράγματα που θα προσφέρουν την οικειότητα και την θαλπωρή που τόσο έχετε επιθυμήσει. Ή μην κάνετε τίποτα, αφεθείτε στην ζεστή «αγκαλιά» του καναπέ σας, χαλαρώνοντας και γελώντας με την καρδιά σας, στείλτε θετική ενέργεια στο έτερον ήμισυ, ότι πράγματι αξίζει τον κόπο.

3. Βάλτε στο λεξιλόγιο τη λέξη «όχι»
Οριοθετήστε τις μετέπειτα κινήσεις σας, βάλτε καινούργιους στόχους και πρόγραμμα, τουλάχιστον για το σύντομο μέλλον. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν δεν καταφέρετε μια φορά να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση, διαλέξτε τις «μάχες» σας από κοινού και δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Μια καινούργια συλλογική απόφαση για την υγεία της σχέσης σας.

4. Επαναπροσδιορίστε τα κοινά σας στοιχεία
Βρείτε ξανά την ατζέντα με τα κοινά στοιχεία, ξαναγνωρίστε τον σύντροφό σας, ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις όπου τα άτομα ωριμάζουν και αλλάζουν προτεραιότητες, είναι πολύ σημαντικό να ξανασυστήνονται στον παρτενέρ τους, με μοναδικό σκοπό να αποφευχθούν τυχόν αντιπαραθέσεις που αφορούν νέα δεδομένα

5. Πειραματιστείτε ερωτικά
Ο έρωτας δεν μπορεί να είναι πάντα λύση, ωστόσο η συσσωρευμένη σεξουαλική «καταπίεση» πολλές φορές οδηγεί τα ζευγάρια στην αποξένωση. Γεμίζοντας τους παρτενέρ ανασφάλειες για την εξέλιξη της σχέσης και αφήνοντας ανείπωτα πράγματα που εν τέλει μπορεί να μην ισχύουν. Ελάτε κοντά στον σύντροφό σας, μοιράζοντας ό,τι πιο πολύτιμο έχετε, την ένωση του μυαλού και σώματος που ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη και τονώνει το ηθικό. Οι νέες εμπειρίες πάντα θα αποτελούν σημείο αναφοράς στην μετέπειτα ερωτική σας ζωή, πιστέψτε μας.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE