ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

5 διαφορετικά κόλπα για να σας βάλουν στο κλίμα των ημερών με τον πιο σέξι τρόπο

Κάντε αυτές τις γιορτές ανεπανάληπτες

Δωριάνα Κυριάκου

Ε ναι, επιτέλους, η μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης είναι εδώ και φωνάζει για διεκδίκηση όλων των πιο βαθιά ριζωμένων επιθυμιών μας. Είναι πλέον φυσικό να ζητούμε την σημασία και την επένδυση στις ρομαντικές μας σχέσεις από τους ερωτικούς μας παρτενέρ κάτω από την ομπρέλα της ανιδιοτελούς αγάπης που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα.

Αν και οι περισσότεροι θα όριζαν τις σεξουαλικές επιθυμίες και περιπτύξεις ως «αμαρτωλές» διαδικασίες που παίρνουν από την μαγεία της εποχής, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αγαπήσετε αυτήν σας την πλευρά με τον πιο απλό και συνάμα ενδιαφέρον τρόπο, έτσι ώστε να καταφέρετε τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν αξέχαστα.

1. Σπάστε την ρουτίνα: Παλέψτε για το διαφορετικό, το μεμονωμένο, το απρόσμενο και το βαθιά σαρκικό παιχνίδι του έρωτα. Αφεθείτε στην δίνη της μαγείας των ημερών και τολμήστε όσα δεν σας επιτρέπει ο «καθωσπρεπισμός» της ρουτίνας μας. Ανοίξτε τα μάτια και το μυαλό σας σε διαφορετικά προκαταρκτικά και στάσεις και απολαύστε τον σεξουαλικό σας παρτενέρ σε άλλες συνθήκες.

2. Τέρμα πια ο φόβος: Αγαπήστε το σώμα και το πνεύμα σας για αυτό ακριβώς που είναι, ένα μοναδικό δημιούργημα της φύσης που ναι, ενίοτε, καταβάλλεται από το σαρκικό πάθος που προσφέρει ο έρωτας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα ταμπού και τις φοβίες σας και δοκιμάστε κάτι που θα σας «αναγκάσει» να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Είτε αυτό είναι η αλλαγή στις ερωτικές σας περιπτύξεις, είτε αυτό είναι στην προσθήκη άλλων παρτενέρ και ούτω καθεξής.

3. Ανεβάστε την θερμοκρασία: Θυμηθείτε τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, το πόσο λατρεύατε το «παιχνίδι» του κυνηγού και του θηράματος. Ανεβάστε την θερμοκρασία με υπονοούμενα και προκλήσεις που αναπόφευκτα θα θυμίσουν στο έτερον ήμισυ ότι μάλλον το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είστε εσείς και η απόλυτη «υποταγή» σας. Γίνετε ξανά ο πολυπόθητος εαυτός σας, που εμπνέει αυτοπεποίθηση, θελκτικότητα και εμπιστοσύνη σε ό,τι πρόταση και αν του γίνει.

4. «Κεράστε» μαγεία: Απαλλαγείτε από τα στερεότυπα και ανοιχτείτε σε νέα δεδομένα. Βάλτε μια άνω τελεία στις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας σχέσεις και δεχτείτε την επιθυμία για συνεύρεση με διαφορετικό μάτι. Με άλλα λόγια, τώρα είναι η στιγμή να ζήσετε το δικό σας «κόκκινο» συννεφάκι όσο cheesy και αν είναι. Ενδώστε στις παραδώσεις που θέλουν πράγματι τα Χριστούγεννα να είναι η δεύτερη πιο ερωτική εποχή του χρόνου και «κεράστε» μαγεία το ταίρι σας, δείχνοντάς του πως τελικά ο πειραματισμός μπορεί να γίνει κομμάτι της ζωής σας.

5. Αγκαλίτσες και φιλάκια: Πόσο πιο «νόρμα» να γίνει πια μια κατάσταση; πολύ, όταν μιλάμε για θετικά συναισθήματα και μαγικές ενώσεις, τότε δεν μπορεί ποτέ από την εξίσωση να λείπει μια τέτοια συνθήκη. Κατά την οποία μοιράζεστε με τον ερωτικό σας παρτενέρ το πιο αγνό από όλα τα συναισθήματα, αυτό της οικειότητας. Που αν και κάποιες φορές μπορεί να υποτιμάται, ωστόσο, μια πραγματική, ζεστή αγκαλιά και ένα παθιασμένο φιλί μπορεί να είναι πράγματι αυτό που χρειάζεται η σεξουαλική σας σχέση για να αγγίξει το «απυρόβλητο».

Καλές γιορτές και να θυμάστε, η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωνόμαστε σε τοξικά δεδομένα που αφαιρούν από την αξία του έρωτα, απολαύστε τον ακόμη και αν δεν κρατά πάντα για πολύ, πάντα υπάρχουν τρόποι για να τον επαναφέρετε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE