ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

4 Τρόποι να επαναφέρετε το πάθος στην σεξουαλική σας ζωή

Είναι καιρός να ξεκινήσει ένα ταξίδι ερωτικής απελευθέρωσης για όλα τα ζευγάρια που ψάχνουν την σωματική επικοινωνία

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες προσπαθήσαμε μέσα από διάφορα θέματα να αγγίξουμε λίγο τις ανησυχίες της πλειονότητας των ερωτικών συντρόφων, αναφορικά με την σεξουαλική τους ζωή. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε 4 τρόπους, με τους οποίους μπορείτε πάντα να είστε δημιουργικοί.

Αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα των ατόμων, ως ψυχοσύνθεσης και ως εμπειρίες, και με γνώμονα την απώτερη ανάγκη για sexual fulfillment (σεξουαλική ικανοποίηση) είναι καιρός να ξεκινήσει ένα ταξίδι ερωτικής απελευθέρωσης για όλα τα ζευγάρια που ψάχνουν την σωματική επικοινωνία.

Ας τους δούμε λοιπόν αναλυτικά

1. Γίνετε δημιουργικοί

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες για καταστολή της σεξουαλικής δραστηριότητας στα ζευγάρια είναι η ρουτίνα. Αν και βοηθητική σε πολλά κομμάτια της σχέσης, όσον αφορά την σεξουαλική ζωή τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και αυτό οφείλεται κυρίως στην ανάγκη του ανθρώπου για πειραματισμό. Αφήστε λοιπόν τα ταμπού/στερεότυπα στην άκρη και γίνετε δημιουργικοί.

2. Επενδύστε στην επικοινωνία

Βασικό συστατικό της επιτυχίας μιας «αναδιάρθρωσης» στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού είναι η επικοινωνία. Μιλήστε ανοιχτά για τα όριά σας. Τοποθετηθείτε για τις πιο έντονες φαντασιώσεις σας, και επικοινωνήστε στον ερωτικό σας παρτενέρ τι είναι αυτό που θα επαναφέρει την λίμπιντο σας σε υψηλά επίπεδα.

3. Αγοράστε ένα καλό λιπαντικό

Πολλά ζευγάρια αγνοούν την σημαντικότητά του, ή ίσως ντρέπονται να παραδεχτούν την χρησιμότητα που μπορεί να έχει σε πολλά κομμάτια που αφορούν την σεξουαλική ζωή. Είναι αδιανόητο εν έτη 2021, να θεωρούμε την απελευθερωμένη σεξουαλικότητα ως κάτι αρνητικό. η ποιοτική αγορά ενός λιπαντικού θα βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στον πειραματισμό σας, trust us!

4. Χαλαρώστε

Βαθιές αναπνοές, καλή οργάνωση, σεβασμός και ηρεμία. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν αποδώσουν όλα όσα φαντασιώνεστε, όμως σημαντικό στην επαναφορά της λίμπιντο είναι η προσπάθεια. Μεγαλύτερη προσπάθεια ισούται με περισσότερα αποτελέσματα που ισούνται με πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις περιοχές που χρειάζονται δουλειά. Η χαλαρή διάθεση και το θετικό πνεύμα είναι τα κλειδιά για επιτυχημένη επαναπροσέγγιση της σεξουαλικής ζωής.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση