ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

4 στάσεις που θα σου χαρίσουν την μεγαλύτερη απόλαυση

Για να έρθεις κοντά στην απόλυτη ηδονή.

Με ανεβασμένη την θερμοκρασία, αναπόφευκτα έχουμε ανεβασμένη και την λίμπιντο. Το καλοκαίρι δίνει σε όλους μας την γεύση της αναρχίας, τόσο στο συναίσθημα όσο και στον ερωτισμό.

Καυτές βραδιές, πάνω στην άμμο, check. Ήρεμα πρωινά σε ένα ξενοδοχείο στην μέση του πουθενά, double check. Μόνοι στο σπίτι, χωρίς ευθύνες και δουλειά, triple check. Ήρθε η ώρα να αδράξεις την ευκαιρία που μπορεί να φέρουν οι λίγες μέρες καλοκαιρινής άδειας και να δώσεις στην ερωτική σου σχέση ένα boost! Μεμονωμένα, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις ιδιότητες που μπορεί να φέρει η θετική ψυχολογία, τα διάφορα ερεθίσματα, η ανακάλυψη των πραγματικών «θέλω» κλπ. Αυτή την φορά όμως θα γίνουμε πρακτικοί.

Οι συνθήκες το ευνοούν, ο καιρός είναι πιο hot από ποτέ, γι’ αυτό πάρε χαρτί και μολύβι και διάβασε προσεχτικά. Η ευκαιρία για «αλλαγή» στην ερωτική σου ζωή είναι εδώ, και αυτές είναι οι 4 πιο hot στάσεις, που θα καταφέρουν την μέγιστη των απολαύσεων στους ερωτικούς παρτενέρ.

1.Οκλαδόν / Σταυροπόδι:

Ναι καλά διάβασες, αν θέλουμε να πετύχουμε «μεγάλα» αποτελέσματα χρειάζεται λίγο κόπο. Αν και αρκετά επεξηγηματικός σαν τίτλος, ας δώσουμε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Όλη η πράξη εξελίσσεται με τον παρτενέρ σου να κάθετε σταυροπόδι, και εσένα να τυλίγεις τα πόδια σου στην μέση του, και τα χέρια σου στον λαιμό του.

DO: Πετυχαίνει σίγουρα πιο βαθιά διείσδυση, γίνεται πολύ αισθησιακή αφού είστε πρόσωπο με πρόσωπο και σας «αναγκάζει» να περιοριστείτε σε πιο αργές κινήσεις, κάτι που σημαίνει περισσότερη διάρκεια.

2. Bandoleer:

Ανεβαίνουμε επίπεδο σιγά σιγά και πάμε σε κάτι πιο «εύκολο» που όμως χρειάζεται περισσότερη ευλυγισία. Η στάση αφορά την γυναίκα να είναι ξαπλωμένη στην πλάτη της, και τον παρτενέρ να βρίσκεται από πάνω, απλό; Ναι, η διαφορά είναι ότι η ίδια, θα πρέπει να ανεβάσει τα γόνατα, και να ακουμπήσει τα πέλματα είτε στο στέρνο είτε στους ώμους του παρτενέρ.

DO: 100% πιο εύκολη διείσδυση, καθώς η «είσοδος» είναι πιο εύκολα προσβάσιμη, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα για συχνή εναλλαγή στον ρυθμό και την ταχύτητα.

3. Reverse Doggy style:

Μια από τις πιο αγαπημένες στάσεις όλων των «ερωτικά ψαγμένων» εκεί έξω καθώς είναι τόσο απλή όσο και εξαιρετικά pleasurable. Η τακτική είναι η εξής, η γυναίκα παρτενέρ βρίσκεται με την πλάτη γυρισμένη στον παρτενέρ της, γέρνει προς τα μπροστά και ισορροπεί στα γόνατα. Από την άλλη ο άνδρας αποκτά τον έλεγχο της διείσδυσης κρατώντας τη μέση της παρτενέρ του.

DO: Τα χέρια των συντρόφων είναι ελεύθερα να περιπλανηθούν όπου θέλουν με σκοπό να δώσουν την απόλυτη ευχαρίστηση, ενώ ταυτόχρονα δεν απαιτείτε μεγάλη ευλυγισία από κανέναν από τους δύο.

4. Three – Legged Dog:

Η ιδανικότερη στάση για ένα «στα γρήγορα», ειδικά με τον ήλιο να καίει και την θερμοκρασία να ανεβαίνει, αυτή η στάση θα δώσει τόσο την απόλαυση που λαχταράς χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Να πως εξελίσσεται, καταρχάς θα πρέπει να βρείς έναν τοίχο ή ένα αντικείμενο να κρατήσεις έτσι ώστε να μην χάσεις την ισορροπία σου. Ενώ είστε όρθιοι, πρόσωπο με πρόσωπο, ο παρτενέρ σου, σου σηκώνει το ένα πόδι και το κρατά με το χέρι του, ή το βάζει να αγκαλιάζει την πλάτη του.

DO: Με αρκετά καλή διείσδυση, ενώ ο έλεγχος δίνεται είτε στον ένα είτε στον άλλο παρτενέρ και την ταχύτητα να είναι ο Νο1 σύμμαχος.

Αυτό είναι το σημάδι που περίμενες, ξεκίνα τον ερωτικό σου πειραματισμό σήμερα, και θα μας θυμηθείς!

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση