ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

4 must do κόλπα να κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα αξέχαστα

Πάρτε τα ηνία και τολμήστε το διαφορετικό

Δωριάνα Κυριάκου

Εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζουμε το έδαφος με διάφορα άρθρα και προτάσεις για εσάς έτσι ώστε να καταφέρετε αυτό που οι περισσότεροι ενήλικες ποθούν, την αξέχαστη εμπειρία του αχαλίνωτου οργασμού.

Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε την ευκαιρία κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, που όπως γνωρίζετε αποτελεί ένα εύφορο έδαφος τόσο για πειραματισμό, όσο και για την ανακάλυψη των πραγματικών επιθυμιών των παρτενέρ.

Έτσι, αν έχετε αποφασίσει να αδράξετε την ευκαιρία, περιπλανώμενοι σε έναν νέο κόσμο, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος πέρα από την εορταστική, με τα φώτα και την μαγεία της, να κάνετε ακριβώς αυτό. Εμείς σας προτείνουμε 4 κόλπα για να καταφέρετε τα φετινά Χριστούγεννα πιο αξέχαστα από ποτέ.

1. Foreplay 
Δώστε έμβαση στο ερέθισμα όλων των αισθήσεων, στην αποκάλυψη και την ταύτιση με έναν άλλο πιο έτοιμο για ρίσκο εαυτό. Τυλιγμένοι στην χρυσόσκονη, και την αδρεναλίνη που προσφέρει, ανεβάστε την ένταση επενδύοντας στην έξαρση όλων ανεξαρτήτως των αισθήσεων. Παίξτε με το άγγιγμα ή την απουσία αυτού, με τις μυρωδιές, τα λιπαντικά αλλά και ταυτόχρονα αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ολοκληρώσει την μεγαλύτερή του φαντασίωση.

2. Ξαφνιάστε τον
Σπάστε την ρουτίνα, να είστε έτοιμη πάντα και για όλα. Αποσφραγίστε τον «εγκλεισμό» του προγράμματος και ριχτείτε στην μάχη με τα όπλα σας στην μέση. Παρασυρθείτε από την εγγενή ανάγκη του σώματός σας να «λεηλατηθεί» ως ένας έφηβος που πρωτοανακαλύπτει την μαγεία του έρωτα. Κάντε το διαφορετικό, το αυθόρμητο, χωρίς πρόγραμμα. Στο παιδικό του δωμάτιο στο πατρικό, στο αυτοκίνητο στον δρόμο προς ένα γεύμα με την οικογένεια, στην κουζίνα ενώ όλοι ανοίγουν τα δώρα τους στο σαλόνι. Δώστε του το δώρο της αποκλειστικής σας επιθυμίας, χωρίς όριο.

3. Ταράξτε τα νερά
Βεβαίως ο submissive καθημερινός ερωτικός σας εαυτός μπορεί κάλλιστα φέτος τις γιορτές να μετατραπεί σε «αφέντρα» της μεγαλύτερής του φαντασίωσης, ή και το αντίθετο. Πάρτε τα ηνία, μαγέψτε τον με την ετοιμότητα και την πειθαρχεία σας. Διαλέξτε τον ρόλο σας σωστά και δείξτε του πως «πρέπει» να γίνετε. Χαρίστε του μια εμπειρία που ίσως να ντρέπεται να μοιραστεί ως επιθυμία. Γίνετε αρχηγός, τολμήστε και πάρτε αυτό που θα σας δώσει απλόχερα.

4. The back door
Εάν λοιπόν νιώθετε το αίμα σας να «βράζει» και είστε διατεθειμένη να δοκιμάσετε κάτι το διαφορετικό, σίγουρα η εμπειρία ερεθίζοντας και τις δύο ερωτογόνες ζώνες που βρίσκονται στην γενετήσια περιοχή, ίσως να μην μοιάζει και τόσο απόμακρη. Από την άλλη, μπορεί να μην τολμήσετε την πρωκτική επαφή όμως να απολαύσετε τους καρπούς της με άλλους τρόπους. Επενδύστε στην αγορά ερωτικών βοηθημάτων που κάνουν ακριβώς αυτό, με σκοπό την ηδονή που θα προσφέρει τόσο σε εσάς όσο και τον παρτενέρ σας, και εμπιστευτείτε μας, μάλλον αξίζει τον κόπο.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Claudia van Zyl on Unsplash

Pillow talk: Μιλάτε μετά το σεξ;

Μια καλή σχέση σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο αποτελεί έναν προβλεπτικό παράγοντα ...
newsroom must
 |  LOVE