ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

3 ερωτήσεις για να κάνεις στον νέο σου σύντροφο

Όλα όσα πρέπει να ρωτήσετε την νέα σασ σχέση

Μαρία Σάββα

Η διαδικασία του dating μπορεί να είναι γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και άγχος, ειδικά όταν το άτομο που συναντάς έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου και ελπίζεις σε ένα κοινό μέλλον. Αν βρίσκεσαι σε αυτή την περίοδο και νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση, είναι σημαντικό να θέσεις τρεις καίριες ερωτήσεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Οι απαντήσεις που θα λάβεις θα σου δώσουν μια καθαρή εικόνα για το πώς αυτό το άτομο λειτουργεί μέσα σε μια σχέση. Αν οι απαντήσεις σε ικανοποιούν, προχώρα. Αν όχι, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Οι Ερωτήσεις που θα Σε Καθοδηγήσουν

Πώς νιώθεις με τον τρόπο που επικοινωνούμε;
Αυτή η ερώτηση είναι κρίσιμη για να καταλάβεις πώς βλέπει ο άλλος την επικοινωνία σας. Είναι πιθανό να σου πει ότι η επικοινωνία σας είναι άψογη και δεν χρειάζεται βελτίωση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν και φορές που θα εκφράσει ανησυχίες ή σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Η ειλικρίνεια και η διαφάνεια είναι θεμελιώδη για μια υγιή σχέση.

Θα υπάρχει ισορροπία μεταξύ του χρόνου που περνάμε μαζί και του χρόνου που περνάμε χωριστά;
Ακόμα κι όταν είσαι σε σχέση, η προσωπική σου ανεξαρτησία είναι απαραίτητη. Ενώ είναι φυσικό να θέλεις να περνάς χρόνο με τον σύντροφό σου, είναι εξίσου σημαντικό να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και στους φίλους σου. Μια ισορροπία μεταξύ του κοινού και του προσωπικού χρόνου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Τι δεν διαπραγματεύεσαι σε μια σχέση;
Αυτή η ερώτηση είναι καθοριστική για την πορεία της σχέσης σας. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τι δεν διαπραγματεύεστε και ποια είναι τα όριά σας. Αυτό θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι και οι δύο θα σεβαστούν τα όρια του άλλου και θα δημιουργήσουν μια βάση αμοιβαίου σεβασμού. Εάν συμφωνείτε σε αυτά τα βασικά ζητήματα, τότε η σχέση σας έχει μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί θετικά.

Με αυτές τις τρεις ερωτήσεις, μπορείς να διαπιστώσεις αν η σχέση έχει τις βάσεις για να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Αν οι απαντήσεις σε καλύπτουν, προχώρα. Αν όχι, ίσως είναι καλύτερο να αναθεωρήσεις την πορεία σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ζευγάρι  |  νέα  |  αγάπη  |  must know  |  couple

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE