ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: γυμναστικό κολάν, cozy πλεκτό και sneakers
 

15 στάσεις για να σε ξετρελάνει αυτό το ΣΚ

Πάρε μια γεύση και τόλμα, χωρίς ταμπού και φοβίες, Έτοιμοι;

Δωριάνα Κυριάκου

Είναι λοιπόν κάποιες στιγμές που το πάθος κυριεύει το μυαλό, που η ανάσα γίνεται πιο καυτή από ποτέ, και εκεί τη στιγμή της απελευθέρωσης, με μια μόνο κίνηση όλα αλλάξουν και το κοντέρ ξεκινά να μετρά από την αρχή.

Αν απλώς ψάχνεις για μια ανανέωση στην ερωτική σου ζωή ή αν η ανάγκη για μεγαλύτερη πιο «δημιουργική» απόλαυση σε τσιγκλάει, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε 15 στάσεις για να ανατρέψεις τα δεδομένα.

Άναψε το air-condition, βάλε μουσική, ξέχνα τα ταμπού και πάμε μαζί να δούμε την λίστα που θα φέρει τα πάνω κάτω, κυριολεκτικά, στην ερωτική σου ζωή. Έτοιμοι;

1. Το «καρεκλάτο»

Ο άνδρας παρτενέρ κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πέλματά του να ακουμπούν στο πάτωμα, ενώ η γυναίκα παρτενέρ κάθεται επάνω του, με τα πόδια της λυγισμένα στη μέση του.

2. Ανάποδη καουμπόισσα

Η γυναίκα παρτενέρ βρίσκεται με την πλάτη γυρισμένη στον άνδρα παρτενέρ της, γέρνει προς τα μπροστά και ισορροπεί στα γόνατα. Από την άλλη ο άνδρας αποκτά τον έλεγχο της διείσδυσης κρατώντας τη μέση της παρτενέρ του.

3. Το «κουτάλι»

Η γυναίκα παρτενέρ ξαπλώνει με την δεξιά ή την αριστερή της πλευρά στο κρεβάτι, ενώ ο άνδρας παρτενέρ, προσελκύει από πίσω της, ξαπλώνοντας στην ίδια πλευρά (πλάτη με πρόσωπο), ελέγχοντας την κίνησή του πιάνοντας τη σύντροφό του από τη λεκάνη.

4. Η ανατροπή

Πολλοί μπορεί να την ξέρετε σαν την «69». Ο άνδρας παρτενέρ ξαπλώνει στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια, ενώ η γυναίκα παρτενέρ ανεβαίνει από πάνω του αλλά ανάποδα. Έτσι το πρόσωπο του ενός βρίσκεται στα γεννητικά όργανα του άλλου. Η ικανοποίηση προκύπτει από τον στοματικό έρωτα και όχι από τη διείσδυση.

5. Το «κλειδί»

Η γυναίκα παρτενέρ ξαπλώνει στη δεξιά της πλευρά και ο άντρας παρτενέρ γονατίζει με το δεξί πόδι της συντρόφου του ανάμεσα στα δικά του πόδια και το αριστερό της πόδι να τυλίγεται γύρω από την αριστερή πλευρά του κορμού του.

6. Πόδια ψηλά

Η γυναίκα παρτενέρ ξαπλώνει ανάσκελα και ακουμπά τα γόνατά της στους ώμους του συντρόφου της. Η λεκάνη της πρέπει να είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και με την δύναμη της ένωσης να καταφέρει να στηρίζεται επάνω στους μηρούς του παρτενέρ της, που βρίσκεται γονατιστός μπροστά της.

7. Οκλαδόν

Ο άνδρας παρτενέρ κάθετε σταυροπόδι πάνω στο κρεβάτι ή στον καναπέ, και η γυναίκα παρτενέρ τυλίγει τα πόδια της στην μέση του, και τα χέρια στον λαιμό του.

8. Η πρέσα

H γυναίκα παρτενέρ είναι ξαπλωμένη στην πλάτη της, και ο άνδρας παρτενέρ βρίσκεται από πάνω, η ίδια, θα πρέπει να ανεβάσει τα γόνατα, και να ακουμπήσει τα πέλματα είτε στο στέρνο είτε στους ώμους του παρτενέρ.

9. Στον τοίχο

Η γυναίκα παρτενέρ βρίσκεται με την πλάτη σε έναν τοίχο ή ένα αντικείμενο (καρέκλα, πάγκο, πλυντήριο κλπ.) έτσι ώστε να μην χάσει την ισορροπία της, ενώ ο άνδρας παρτενέρ βρίσκεται πίσω της. Ενώ είστε όρθιοι, πρόσωπο με πρόσωπο, ο άνδρας, σηκώνει το ένα πόδι της γυναίκας και το κρατά με το χέρι του, ή το βάζει να αγκαλιάζει την πλάτη του.

10. Η σωστή «καουμπόισσα»

Ο άνδρας παρτενέρ ξαπλώνει με τα γόνατα σηκωμένα και τα πέλματα να ακουμπούν στο κρεβάτι ενώ η γυναίκα παρτενέρ σκαρφαλώνει από πάνω και να ελέγχει σχεδόν εξ ολοκλήρου τον ρυθμό της διείσδυσης.

11. Το απότομο

Η γυναίκα παρτενέρ στέκεται στην άκρη του κρεβατιού και στηρίζει τη μία της πλευρά –ισχίο και χέρι– επάνω σε αυτό. Οι μηροί της θα πρέπει να είναι ενωμένοι ενώ ταυτόχρονα ο άντρας παρτενέρ διεισδύει από πίσω της.

12. Τα πάνω κάτω

Η γυναίκα παρτενέρ πρέπει να στηρίζεται μόνο στις παλάμες της (με τα πόδια προς τον ουρανό) ενώ ο άνδρας παρτενέρ της την κρατά από τη λεκάνη. Για καλύτερη ισορροπία, η γυναίκα τυλίγει τους μηρούς της γύρω από τη μέση του συντρόφου της.

13. Το μεγάλο «Χ»

Η αρχή είναι εύκολη καθώς ακολουθεί τον παραδοσιακό δρόμο της «ιεραποστολικής», με την γυναίκα παρτενέρ να ξαπλώνει στο κρεβάτι και τον άνδρα παρτενέρ να διεισδύει από πάνω της ενώ βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια ο άνδρας στρίβει το σώμα του προς τα δεξιά ώστε τα δύο σώματα να σχηματίζουν ένα «Χ».

14. Η αράχνη

Τόσο ο άνδρας παρτενέρ όσο και η γυναίκα κάθονται στο κρεβάτι με τα πόδια τους λυγισμένα και γέρνουν την πλάτη τους προς τα πίσω για να στηριχτούν στις παλάμες τους. Μετά οι δύο, πλησιάζουν σιγά σιγά ο ένας προς τον άλλο μέχρι να καταφέρουν την διείσδυση.

15. Η απόλυτη

Η γυναίκα παρτενέρ ξαπλώνει στο κρεβάτι ανεβάζοντας τα πόδια της προς το στήθος της. Ιδανικά, οι αστράγαλοί της πρέπει να ενώνονται πίσω από το κεφάλι της, αν όχι μπορεί να βοηθήσει και ο άνδρας παρτενέρ, που πλησιάζει από επάνω της, κρατώντας τα ενωμένα Μετά, η διείσδυση γίνεται κανονικά όπως στην «ιεραποστολική» στάση.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Υπάρχει έρωτας μετά τα 40;

Η απάντηση σε όλες τις κοινωνικές ανασφάλειες των γυναικών, τουλάχιστον όσον αφορά τους ρομαντικούς ...
Δωριάνα Κυριάκου
 |  LOVE