ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Μυστικά για μία ευτυχισμένη σχέση...

... μας αποκαλύπτουν 4 ζευγάρια του Hollywood

Μας αρέσει πολύ να μαθαίνουμε τα μυστικά μιας πετυχημένης σχέσης και την συνταγή που κρύβεται πίσω από τα χαμόγελά ενός ζευγαριού που είναι χρόνια μαζί. Διάσημα ζευγάρια του Hollywood, κατά καιρούς εκμυστηρεύτηκαν τα δικά τους μυστικά και συμβουλές για μια πετυχημένη σχέση.

Στις περιπτώσεις αυτών των τεσσάρων ζευγαριών του Hollywood, «ότι λάμπει είναι χρυσός»

  1. Ben Affleck - Jennifer Garner: Οι φήμες περί τρίτου προσώπου, οι οποίες διέρρευσαν πρόσφατα το πιο πιθανόν να μην ισχύουν επειδή αυτοί οι δύο απέδειξαν πως η αγάπη τους αντέχει. Για να διατηρούν τη φλόγα τους ζωντανή ύστερα από 7 χρόνια γάμου ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, προσπαθούν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα να βρίσκουν χρόνο μόνο για εκείνους μακριά από όλους και από όλα ακόμη και από τα τρία τους παιδιά.
  2. Jada Pinkett - Will Smith: Αν και είναι παντρεμένοι από το 1997, είναι ερωτευμένοι στο full. Το μυστικό τους είναι ότι είναι ένα φιλελεύθερο ζευγάρι. Ο ένας δεν στερεί τίποτα από τον άλλο και ο κάθένας έχει την δική του ζωή. Ο όρκος που έδωσαν όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου; «Δεν πρόκειται ποτέ να πούμε ο ένας στον άλλον ότι συνέβη κάτι με κάποιον άλλον αφού γίνει. Αν νιώσουμε ότι θέλουμε κάποιον άλλον λέμε...χρειάζομαι να κάνω σεξ με κάποιον άλλον. Δε θα το κάνω αν δεν το δέχεσαι αλλά σε παρακαλώ να το δεχτείς».
  3. Victoria Beckham – David Beckham: Έχουν δηλώσει πως ποτέ δεν έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο και δεν κουράζονται ποτέ να είναι μαζί. Αν και 13 χρόνια παντρεμένοι και με τόσα παιδιά βρήκαν την μυστική συνταγή της επιτυχίας που δεν είναι άλλη, από τον πολύ χρόνο που περνάνε χώρια. Σε μια σχέση ο καθένας πρέπει να έχει την προσωπική του ζωή και ενδιαφέροντα.
  4. Μila Κunis – Αshton Κutcher: Το ζευγάρι που έχουν γίνει πρόσφατα και γονείς, προσπαθούν να επικοινωνούν ουσιαστικά. Όπως δήλωσαν η επικοινωνία είναι αυτή που κρατάει την σχέση τους δυνατή και την φλόγα του πάθους αναμμένη. Μοιράζονται τα πάντα και τα συζητούν όλα.

 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση