ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Πείτε όχι σε αυτές τις τροφές για επίπεδη κοιλιά πριν την παραλία

Τροφές και ποτά που προκαλούν bloating σε οποιονδήποτε

Ριάνα Στυλιανού

Κάθε φορά που κάνετε την εμφάνισή σας στην παραλία και η κοιλιά σας είναι ελαφρώς έως και πολύ φουσκωμένη, αυτό οφείλετε από τις τροφές που έχετε καταναλώσει την προηγούμενη ημέρα. Υπάρχουν ορισμένες τροφές που μας κάνουν να φουσκώνουμε... ‘οπόταν, εάν θέλετε να πάτε στην πλαζ, χωρίς αυτό το ενοχλητικό bloating, συνεχίστε το διάβασμα.

Αλάτι
Περιορίστε το αλάτι όσο περισσότερο μπορείτε. Αυτό είναι πλούσιο σε νάτριο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός σας να συγκρατεί περισσότερο νερό, κάτι το οποίο οδηγεί σε φούσκωμα.

Ανθρακούχα αναψυκτικά
Τα αναψυκτικά με άνθρακα, κακά τα ψέματα, είναι πολύ δροσιστικά εάν αυτά συνοδεύονται με μπόλικο πάγο, αλλά από την άλλη θα προκαλέσουν αυτό το φούσκωμα που θέλετε να αποφύγετε (ας μην αναφερθώ και στα ψηλά επίπεδα ζάχαρης που περιέχουν). Προτιμήστε το νερό για να είστε ενυδατωμένες καθ’ όλη την διάρκεια που βρίσκεστε στον ήλιο.

Αλκοόλ
Το αλκοόλ θα σας αφυδατώσει πράγμα που θα οδηγήσει τελικά στην κατακράτηση υγρών. Προτιμήστε ένα virgin cocktail, ή φυσικούς χυμούς φρούτων πλούσια σε βιταμίνες. 

Γαλακτοκομικά προιόντα
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν λακτόζη, η οποία πέπτεται με δυσκολία από τον οργανισμό.

Όσπρια
Πέραν του γεγονότος ότι τα όσπρια είναι πολύ υγιεινά και πρέπει να τα καταναλώνουμε 2 με 3 φορές την εβδομάδα, είναι επίσης γνωστό πως αυτά προκαλούν φούσκωμα. Οπότε, πριν την εμφάνισή στην παραλία καλύτερα να τα αποφύγετε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση