ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ joggers, κρεμ ζιβάγκο και sneakers
 

Πώς να σταματήσετε να τρώτε τα νύχια σας

4 αποτελεσματικοί τρόποι

Ριάνα Στυλιανού

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να υιοθετήσει αυτή τη συνήθεια, να τρώει τα νύχια του. Πέραν του ότι είναι αντιαισθητικό... αυτή η συνήθεια είναι επίσης και βλαβερή για την υγεία.

Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που κάνετε με τα χέρια σας και πόσα αντικείμενα ακουμπάτε καθημερινός. Το μικρόβια που συσσωρεύονται κάτω από τα νύχια σας... είναι πολλά, επομένως, με το φάγωμα των νυχιών αυτά πάνε απευθείας στον οργανισμό σας. Ειδικότερα αυτή την περίοδο που ο κορωνοϊος εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μας, αυτή η κακή συνήθεια πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Get that manicure
Μια λύση είναι να έχετε τα νύχια σας πάντα βαμμένα, αλλά εάν το βερνίκι δεν σας αποτρέπει από αυτή τη συνήθεια τότε θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε το gel νυχιών.

New Hobbies
Το άγχος και η νευρικότητα είναι οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν στο φάγωμα των νυχιών. Υιοθετήστε ένα hooby που να σας βοηθήσει να εκτονωθείτε, όπως γυμναστική, ζωγραφική ακόμα και το διάβασμα ενός βιβλίου.

Speak up
Μιλήστε σε ένα κοντινό σας άτομο, ενημερώστε φίλους και συνάδελφους πως θέλετε να κόψετε αυτή τι συνήθεια, οπόταν όποτε σας βλέπουν να τρώτε τα νύχια σας, αυτοί να σας αποτρέπουν από το να συνεχίσετε.

Bubblegum
Μια λύση για να μειώσετε μέρα με την μέρα αυτή τη συνήθεια είναι να μασάτε τσίχλα. Φυσικά η υπερβολική χρήση τσίχλας δεν είναι και ότι καλύτερο για τα δόντια σας αλλά θα σας βοηθήσει στα αρχικά στάδια του να μειώσετε να τρώτε τα νύχια σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
νύχια  |  υγεία  |  ομορφιά  |  beauty  |  health  |  nails

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση