ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Πώς να αντιμετωπίσεις την πανδημία φέτος τις γιορτές

Συμβουλές για να προστατέψουμε εμάς και την οικογένεια μας

Για ακόμα μια φορά, καλούμαστε να γιορτάσουμε Χριστούγεννα κάτω από το «πέπλο» την πανδημίας. Καθώς λοιπόν όλοι μας ανησυχούμε για το τι μέλλει γενέσθαι και με τον φόβο μιας επικείμενης καραντίνας, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να προστατεύσουμε όχι μόνο την οικογένεια μας αλλά και τον κοινωνικό μας περίγυρο.

1. Ελαττώνουμε των αριθμό των καλεσμένων μας
Επιλέγουμε να γιορτάσουμε με την οικογένεια μας, καλώντας μόνο τους κοντινούς μας συγγενείς. Όλοι αγαπάμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις με φίλους και γνωστούς αλλά καλό θα ήταν περιορίσουμε τα άτομα που θα συναντηθούμε φέτος τις γιορτές.

2. Επιλέγουμε να κάνουμε τις αγορές μας πριν τις γιορτές
Όλοι απολαμβάνουμε τις βόλτες στα μαγαζιά, ειδικά τις παραμονές των γιορτών, ωστόσο είναι οι μέρες με την μεγαλύτερη κινητικότητα στα καταστήματα με αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό ατόμων. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας πριν την εβδομάδα ων Χριστουγέννων.

3. Επιλέγουμε να διασκεδάζουμε εντός του σπιτιού
Ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Ελαττώστε τις βόλτες σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, επιλέξτε εξωτερικές εξορμήσεις σε πάρκα ακόμα και στο βουνό ή δείτε μια χριστουγεννιάτικη ταινία παρέα με την οικογένεια σας.

4. Μει΄ωστε τις κοινωνικές σας επαφές
Εξαιτίας των γιορτών αλλά και των υποχρεώσεων που πιθανών θα έχουμε, αυτές τις μέρες βρισκόμαστε με πολλούς περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με άλλη εποχή του χρόνου. Ελαττώστε όσο μπορείτε τις κοινωνικές σας επαφές με φυσική παρουσία. Μια λύση θα ήταν να εκμεταλλευτείτε την χρήση του διαδικτύου και να επικοινωνήσετε με φίλους μέσω αυτού. Μια ευκαιρία για καφέ και κουβέντα μέσα από την πολυτέλεια του σπιτιού σας.

5. Παραγγείλτε προϊόντα μέσω διαδικτύου
Μπορείτε να παραγγείλετε τα δώρα των αγαπημένων σας μέσω ίντερνετ. Πλέον υπάρχουν πολλές σελίδες στο διαδίκτυο που σου προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα. Προσφέρουν μάλιστα και αρκετές εκπτώσεις σε προϊόντα που δεν υπάρχουν σε προφορά στα καταστήματα και μπορούν να σας βγάλουν διπλά κερδισμένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση